Ας δώσουμε με χαμόγελο και πίστη τη δική μας απάντηση. #ΟΧΙ


Στα τελεσίγραφα της ευρω-υποταγής και άνευ όρων “παράδοσης” μας  που απεύθυναν στον Ελληνικό Λαό οι οικονομικοί δολοφόνοι - νεοκατακτητές και επαναλαμβάνουν οι ντόπιοι ναιναίκοι συνεργάτες τους, μια μόνο απάντηση υπάρχει. ΟΧΙ.
Ένα περήφανο ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ, ΣΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΣΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΣΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΤΗ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ. 
ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΛΑΓΓΙΤΕΣ.  

Η συντονισμένη επικοινωνιακή επίθεση-προπαγάνδα της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ, κατά της πραγματικότητας και της αλήθειας, επηρεάζει ευάλωτους ανθρώπους, καλλιεργώντας τον φόβο και την υποταγή.
Οφείλουμε νηφάλια με καθαρό μυαλό και πίστη στις ανθρωπινές αξίες και την πραγματικότητα που όλοι ζούμε, να σκεφτούμε ότι η Ελλάδα της δημοκρατίας, της φιλοσοφίας, του πολιτισμού και της αντίστασης είναι γεννήτορας της Ευρώπης και κάνεις δεν έχει μπορέσει μέχρι τώρα να την “αποβάλλει” από αυτήν. 

Το ευρώ και οι τράπεζες, οι ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ  ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ τα έχουν ανακηρύξει ως υπέρτατες αξίες και αγαθά που πρέπει με κάθε τρόπο να “προστατέψουν”, είναι οι αλυσίδες που μας έχουν δεμένους σε ένα σύστημα εκμετάλλευσης των ισχυρών της Ευρώπης, και είναι πλέον τα εργαλεία που οδηγούν σε μια Ευρώπη των υποταγμένων λαών στις οικονομικές ελίτ των Βρυξελλών.
Η αντίσταση των Λαών φαίνεται πως ξεκινά από δω. Από την Ελλάδα της φιλοσοφίας, της αντίστασης, του αγώνα.

Ας δώσουμε με χαμόγελο και πίστη τη δική μας απάντηση.