H Κίνηση Πολιτών κάνει την διαφορά!! Ο λόγος στους Πολίτες.









H Κίνηση Πολιτών έκανε την διαφορά, στην μεγάλη κεντρική συγκέντρωση και ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Χαράλαμπου Κασίμη, που έγινε μπροστά στο εκλογικό κέντρο της Κίνησης. Και λέμε πως έκανε την διαφορά γιατί πρώτον ξεκίνησε με ένα συγκρότημα τζαζ, απόλυτα δεμένο με την φιλοσοφία της Κίνησης, που με τις μελωδικές μουσικές «στιγμές» τους, πριν και μετά την ομιλία του Χ. Κασίμη, κράτησαν «ζεστό» το κοινό.  
Δεύτερο γιατί υπήρξε μια μεγάλη, ζωντανή, ενθουσιώδης και κυρίως νεανική παρουσία πολιτών που με προσήλωση  και σοβαρότητα «συμμετείχε» με κάθε τρόπο, σε αυτή τη χαρούμενη, και ανθρώπινη εκδήλωση.
Τρίτο γιατί έγινε μια μεστή, εμπεριστατωμένη,  με όραμα και προοπτική, με σεβασμό και αγάπη για τον άνθρωπο ομιλία, με αναφορές στον πολιτισμό , το περιβάλλον και την μακραίωνη ιστορία  αυτού του τόπου. Ομιλία με επεξεργασμένες θέσεις, με προγραμματικές προτάσεις για την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου και όλων των Κορινθίων.
Τέταρτο γιατί έχει τα εχέγγυα της ανεξάρτητης και αυτόνομης από κόμματα παράταξης, χωρίς εξαρτήσεις και «γραμμάτια» σε οικονομικά συμφέροντα, που η φιλοσοφία της είναι ανθρωποκεντρική και με αυτή την έννοια είναι πολύ πιο κοντά στα προβλήματα των ανθρώπων, που μαζί τους, θα διεκδικήσει να δώσει λύσεις.
Τέλος γιατί η Κίνηση Πολιτών έχει ένα ψηφοδέλτιο με ικανούς, άξιους, και κυρίως τίμιους, νέους, και άφθαρτους υποψήφιους συμβούλους, σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες του νέου Δήμου, των οποίων η παρουσίαση από τον Χ. Κασίμη, ξεσήκωσε θύελλα  χειροκροτημάτων.