Εκλογές τώρα !

Τώρα που άνοιξε πλήρως τα χαρτιά του και ο Αντωνάκης , είναι πλέον ακόμα πιο καθαρό σε πλατιές λαϊκές μάζες , ότι η πολιτική της ΝΔ και αυτή του ΠΑΣΟΚ, είναι ακριβώς ίδια. Αυτό που αλλάζει μόνο, είναι τα πρόσωπα που θα την εφαρμόσουν.

Τα δυο κόμματα που κυβερνούν τη χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και τα οποία είναι συνυπεύθυνα για την χρεωκοπία της, από σοβαρές πολιτικές και ιδεολογικές διάφορες που είχαν όταν ιδρύθηκαν, μπαίνοντας στο καζάνι του μαγειρείου της εξουσίας, κυρίως βέβαια το ΠΑΣΟΚ, έχασαν τα όποια χαρακτηριστικά τα διαφοροποιούσαν , έμειναν στην άκρη διακηρύξεις και προγράμματα, έγιναν τελικά ένα συνοθύλευμα διαχειριστών της κρατικής εξουσίας στο όνομα των πραγματικών ¨αφεντικών¨ αυτού του τόπου.

Στη πορεία τους αυτή, χρησιμοποίησαν κάθε μέσο για να διαφθείρουν με τη σειρά τους , πρόσωπα και συνειδήσεις των οπαδών και ψηφοφόρων τους, χρησιμοποιώντας ως μέσο τον κρατικό κορβανά, που σαν νόμιμοι διαχειριστές του τον εξέλαβαν σαν ατομική τους περιουσία, σκορπώντας το δημόσιο χρήμα κατά βούληση.

Και βέβαια δανείζονταν συνεχώς , γιατί παράλληλα τα έσοδα του κράτους με τα έξοδα απείχαν παρασάγγας!!

Στο αποκορύφωμα της σήψης και της παρακμής αυτού του μορφώματος διακυβέρνησης πριν δυο χρόνια, ο ένας εταίρος παραιτήθηκε του δικαιώματος να ¨σώσει ¨ τη χώρα ενώ ο άλλος φρέσκος και αδόκιμος εταίρος χρησιμοποιώντας το γνώριμο παραπλανητικό, εξαγγελτικό λόγο για λεφτά που υπάρχουν, μας οδηγεί από τότε σε έναν τέτοιο γκρεμό, που δεν γνώρισε ποτέ μέχρι τώρα η χώρα.

¨Καίγοντας ¨ κάθε ικανό, σοβαρό, αξιόλογο, στέλεχος υπήρχε σε αυτό το κόμμα, κάνοντας τους υποχρεωτικά συνυπεύθυνους (με τη θέληση τους βέβαια), τους συμπαρασύρει όλους σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή !

Όλα αυτά χωρίς να υπάρχει καμία νομιμοποιητική εντολή από τον Λαό που για άλλα τον ψήφισε και τελείως διαφορετικά πράττει.

Η εκ των υστέρων νομιμοποίηση με διενέργεια αμφιβόλου σκοπιμότητας δημοψηφισμάτων και όταν όλα θα είναι πιο εύκολα για την κυβέρνηση , φανερώνει αν μη τι άλλο το παραπάνω!

Όλη η αντιπολίτευση συμφωνεί τουλάχιστον σε μια πρόταση.

Η προσφυγή σε εκλογές με όλο το πρόβλημα εν εξελίξει, τις διαμορφωμένες και επικαιροποιημένες θέσεις των κομμάτων για την διαχείριση του, είναι η μόνη δημοκρατική λύση για το ποια πρέπει να είναι η πορεία της χώρας.
 
Τη λύση πρέπει να την δώσει ο Λαός με την ετυμηγορία του, τουλάχιστον τώρα δεν μπορεί κανείς να του κρύψει την πραγματικότητα !