Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κορινθίας με ανακοίνωση διαψεύδει σενάρια των τοπικών ΜΜΕ




Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα  του κορινθιακού τύπου, στα οποία φαίνεται να αιωρείται    γέφυρα  μεταξύ του  ΣΥΡΙΖΑ και  του δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού, θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε ότι  τα παραπάνω δημοσιεύματα είναι αβάσιμα και κινούνται στα πλαίσια δημιουργίας ενός κλίματος, που θέλει  να εμφανίζει το «βαθύ ΠΑΣΟΚ», να προσχωρεί ή να συμμαχεί με το ΣΥΡΙΖΑ.
Προς αποφυγήν πιθανών προσδοκιών αλλά και παρεξηγήσεων, επιθυμούμε να τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει θέσεις, πολιτικές και κινήσεις πολιτών και όχι πρόσωπα. Για το λόγο αυτό έδωσε τη μάχη των τελευταίων δημοτικών εκλογών – από θέση αρχών – μέσα από τα ψηφοδέλτια της Κίνησης Πολιτών. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι πολιτικές συμμαχίες βασίζονται σε πολιτικές απόψεις, αρχές και συλλογικές αποφάσεις και όχι σε πρόσωπα.
 Με δεδομένη μάλιστα την εξαετή θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής κάνουμε σαφές ότι η συνεργασία με πρόσωπα που εξέφρασαν από ηγετικές θέσεις την πολιτική της, δεν μάς επιτρέπει για λόγους πολιτικής αλλά και αρχών να συζητήσουμε, έστω, την πιθανότητα της οποιασδήποτε εκλογικής συνεργασίας. Τέλος,  επισημαίνουμε ότι ουδέποτε  έχει συζητηθεί το θέμα συνεργασίας ή  στήριξης του Δημάρχου, είτε με τον ίδιον , είτε στα όργανα του  ΣΥΡΙΖΑ και κατά συνέπεια όσοι προσπαθούν με δημοσιεύματα να εξυπηρετήσουν τις δικές τους –εκ του πονηρού πολλές φορές- προσδοκίες, καλό θα ήταν να το ξεχάσουν οριστικά.