Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τα 10 χρόνια της ΚΟΕ


10 xronia nikaia 6Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χτες Κυριακή 24/2, στην Νίκαια, η γιορτή για τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας. Πάνω από 600 μέλη και φίλοι της οργάνωσης συμμετείχαν σε αυτήν την ξεχωριστή μέρα για την ΚΟΕ όπου όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί τραγουδήσαμε, φάγαμε σπιτικό φαγητό και διασκεδάσαμε μέχρι αργά το απόγευμα.
Στην γιορτή μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης, Νάντια Βαλαβάνη, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Μαρία Κανελλοπούλου, Αλέξης Μητρόπουλος, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, Κώστας Πουλάκης, Νατάσα Θεοδωρακοπούλου, Παύλος Κλαυδιανός, Γιώργος Παπανικολάου και Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Στάθης Τραχανατζής, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ο Χρήστος Καπάταης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, ο Άρης Παπαδοκωστόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου, ο Σταμάτης Μαυροειδής από την εφημερίδα Αυγή, σύντροφοι από την ΚΕΔΑ, συναγωνιστές από το Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα διόδια και πολλοί φίλοι από δεκάδες κινήσεις και συλλογικότητες.
10 xronia nikaia 1Στην γιορτή μίλησαν μέλη και φίλοι της ΚΟΕ με αφορμή τα 10 χρόνια της οργάνωσης. Η Μάγδα Γεωργουλοπούλου, σε μια πρωτότυπη ομιλία ως το νεαρότερο μέλος της ΚΟΕ, ο Κωστής Αδαμόπουλος, εκ μέρους της παλαιότερης «φουρνιάς» αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Μιχάλης Τικτόπουλος, εκ μέρους της πρωτοβουλίας Ένα καράβι για την Γάζα, η βουλευτής Σοφία Σακοράφα και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Ρούντι Ρινάλτι, εκ μέρους της ΚΟΕ.
 
 Από ΚΟΕ - ΠΕΙΡΑΙΑ