Η υγεία νοσεί και τα ιατρεία κλείνουν;

Με το ερώτημα ΚΛΕΙΝΟΥΝ; Η Δημοτική Κίνηση πολιτών "Κόντρα στο Ρεύμα" ξεκινάει καμπάνια ενημέρωσης και κινητοποίησης για τα μεγάλα προβλήματα στη Δημόσια υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, που αντιμετωπίζουμε στη πόλη μας αλλά και γενικότερα. Καθημερινά όλοι μας διαπιστώνουμε την υποβάθμιση όλων των υπηρεσιών υγείας,την ανατροπή όσων ξέραμε μέχρι τώρα, την καθημερινή διαπίστωση ότι όλα αλλάζουν, προς το χειρότερο! Από το ΙΚΑ, και το ΤΕΒΕ στον ΕΟΠΥΥ .....διαρκείς ενοποιήσεις των ταμείων , και διαρκείς περικοπές και ελλείψεις προσωπικού,  φαρμάκων, εργαστηρίων, γιατρών.
Τώρα τελευταία με διάφορες προφάσεις, κλείνουν υποκαταστήματα, και αναγκάζουν έτσι ανθρώπους άρρωστους, ηλικιωμένους να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να εξυπηρετηθούν. 
Αυτά είναι προβλήματα που αγγίζουν κάθε οικογένεια, κάθε πολίτη και γι΄αυτό χρειάζεται παλλαϊκό μέτωπο για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και κοινωνικής ασφάλισης, για να ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ υποκαταστήματα για  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ τους  με ανάπτυξη ιατρείων, με μόνιμο προσωπικό, ιατρικό – νοσηλευτικό – διοικητικό, με χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ από τον κρατικό προϋπολογισμό.