Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία την Παρασκευή 31/1 στο Κερατσίνι.


Με αντιφασιστική συγκέντρωση την Παρασκευή στις 6 μ.μ. στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην Π. Τσαλδάρη απαντάνε οι Κερατσινιώτες στην προκλητική επανεμφάνιση - παρέλαση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, με την οποία ανέλαβαν στην πραγματικότητα την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία τέσσερις μήνες μετά.

Χρυσαυγίτες ξαναχτύπησαν το ΚΚΕ στο Πέραμα: έγραψαν ναζιστικά συνθήματα στα γραφεία της ΚΟΒ

"Η προσπάθεια των δολοφόνων να ξαναπατήσουν το πόδι τους τις γειτονιές του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας και των τριγύρω περιοχών θα πέσει στο κενό γιατί θα μας βρουν όλους απέναντί τους!" σημειώνει ο αντιφασιστικός συντονισμός Κερατσινίου - Δραπετσώνας - Περάματος.

Από την πλευρά της η τοπική οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στο Κερατσίνι και υπογραμμίζει: "Η πρόκληση από τους δολοφόνους του Παύλου δεν θα μείνει αναπάντητη! Στις λαϊκές γειτονιές του Κερατσινίου οι ναζί εγκληματίες δεν έχουν χώρο. Όπως εξαφανίστηκαν για ολόκληρους μήνες, έτσι θα γίνει και τώρα".

Νέα πρόκληση καταγγέλλει η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ καθώς, όπως αναφέρεται, μέλη της Χρυσής Αυγής έγραψαν ναζιστικά συνθήματα στην πρόσοψη του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος.