ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Την Κυριακή 16 Μαρτίου, Ανοιχτή Ολομέλεια και εκλογές για ανάδειξη του υποψήφιου δημάρχου.


Η Πρωτοβουλία των Πολιτών για την Ανατροπή και την Προοπτική στο Δήμο Κορινθίων μετά από τη διευρυμένη συνεδρίαση του προσωρινού συντονιστικού στις 9 Μαρτίου ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των διεργασιών και αποφάσισε να συγκαλέσει την Ανοιχτή Ολομέλεια για την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 11.00 πμ, στον Κινηματογράφο Λαΐς.
Θέματα της ολομέλειας θα είναι...
Η εκλογή του υποψηφίου δημάρχου που θα ηγηθεί της παράταξης που θα προκύψει από την ολομέλεια.
Η εκλογή του συντονιστικού της παράταξης.
Απόφαση για την οριστικοποίηση του ονόματος της παράταξης.

Οι ημερομηνίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της επόμενης φάσης με βάση τις δημοκρατικές αρχές με τις οποίες πορευτήκαμε μέχρι σήμερα και τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει έναντι των συμπολιτών μας σχετικά με τον ανοιχτό σε όλους τους συμπολίτες μας χαρακτήρα της Πρωτοβουλίας είναι οι εξής:
Υποψηφιότητες για τον επικεφαλής της παράταξης γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή, 14/3/2014 στις 8.00΄ μμ.
Μέλη της Πρωτοβουλίας με δικαίωμα ψήφου μπορούν να εγγραφούν όλοι οι συμπολίτες μας μέχρι το Σάββατο 15/3/2014 στις 6.00΄ μμ. Δικαίωμα εγγραφής θα δοθεί και πάλι μετά τη διαδικασία εκλογής.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: Μαρία Μαρινού: 6973825446 και Δημήτρης Τόγιας:6938251096 και στο e-mail της Πρωτοβουλίας: protovoulia.korinthos@gmail.com
Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική για την ανατροπή στο Δήμο μας με δεδομένο ότι οι λύσεις στα προβλήματα και στο Δήμο μας δεν μπορεί να είναι ατομικές και αρχηγοκεντρικές. Μόνο με τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών είναι εφικτή η ανατροπή των κατεστημένων πολιτικών που μας έχουν οδηγήσει στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε.
Από την Γραμματεία της Πρωτοβουλίας