ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ


Η Λωρίδα της Γάζας - το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στον πλανήτη - για μια ακόμη φορά δέχεται το ανελέητο σφυροκόπημα της ισραηλινής στρατιωτικής μηχανής. Για μια ακόμη φορά υποδομές αναγκαίες για την επιβίωση του Παλαιστινιακού λαού καταστρέφονται, χιλιάδες άνθρωποι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, εκατοντάδες άμαχοι, ακόμη και μικρά παιδιά, βρίσκουν τραγικό θάνατο στην ερειπωμένη τους πατρίδα.

Όλα αυτά κάτω από την απόλυτη αδιαφορία των ισχυρών του κόσμου οι οποίοι δεν διστάζουν να δείχνουν επιλεκτικά την “ευαισθησία” τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε άλλες περιοχές, όπου εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους, βαφτίζουν όμως “τρομοκράτες” τους λαούς που υψώνουν το ανάστημά τους ενάντια στην αδικία και την καταπίεση αλλά και τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μέσα σ’ αυτό το διεθνές περιβάλλον όπου κυριαρχεί με τον πιο κυνικό τρόπο το συμφέρον των ισχυρών, το μοναδικό στήριγμα του Παλαιστινιακού λαού είναι η αλληλεγγύη των λαών όλου του κόσμου, η αλληλεγγύη η δική μας.

Την Πέμπτη 24/7/14 στις 8.00 μ.μ. στον ΦΛΟΙΣΒΟ Κορίνθου ας ενώσουμε τη φωνή μας ενάντια στην σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, ας ενώσουμε τις προσπάθειές μας για την ανακούφιση των αμάχων συγκεντώνοντας φάρμακα, υγειονομικό υλικό και κάθε είδους ανθρωπιστική βοήθεια.

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα, τους κοινωνικούς φορείς και κάθε δημοκράτη της πόλης μας να στηρίξει με την παρουσία του αυτή την προσπάθεια.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ