ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ TETAΡΤΗ 11/3 ΣΤΙΣ 3.30μμ. ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ.





Στα πλαίσια της σειράς κινητοποιήσεων για την αποτροπή της δήμευσης της περιουσίας των πολιτών, παρεμβαίνουμε για μία ακόμη Τετάρτη στο ειρηνοδικείο Νίκαιας Ερμού 6, πίσω απο το δημαρχείο Νίκαιας.


Ο συντονισμός μας απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης και Αντίστασης στο συνεχιζόμενο δράμα που συντελείται κάθε Τετάρτη στα ειρηνοδικεία της χώρας, προβάλλοντας ταυτόχρονα και τις διεκδικήσεις μας που είναι.

Κανένας πλειστηριασμός στο σύνολο της περιουσίας, για χρέη που έχουν δημιουργηθεί τη περίοδο 2010-2014, εως ότου ανακοινωθεί ο φορέας που θα απορροφήσει τα ''κόκκινα δάνεια'' των πολιτών απο τις τράπεζες.

Να δοθεί εντολή ''παγώματος'' απο τα δημόσια και ασφαλιστικά ταμεία, των πλειστηριασμών που αφορούν την ίδια χρονική περίοδο, μέχρι να βρεθεί τρόπος να επανέλθουν στη κανονικότητα οι φορολογούμενοι και οι επαγγελματίες. 

Αυτονόητο είναι οτι τα παραπάνω αιτήματα, αφορούν τα μικρά και μεσαία εισοδηματικά ''κοινωνικά στρώματα'', που επλήγησαν περισσότερο απο τις επιπτώσεις της μνημονιακής βαρβαρότητας.

Οι παραπάνω διεκδικήσεις, είναι αυτονόητο δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της κυβέρνησης απέναντι στη κοινωνία, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα οτι δεν μπορεί να υπάρξει ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης και ανασυγκρότηση του κράτους, με την κοινωνία γονατισμένη, με πολίτες εξουδετερωμένους και με στρατιές ανέργων, αστέγων και εξαθλιωμένων.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ