Έντονη αντίδραση της Ν.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση Δέδε σε θέση Γενικού Γραμματέα.


Έντονη υπήρξε η αντίδραση της Ν.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ στην τοποθέτηση του κ. Δέδε στη θέση του γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών. 

"Θεωρούμε ότι δε γίνεται να ασκηθούν οι πολιτικές που απαιτεί η περίσταση και ο λαός μας την κρίσιμη αυτή περίοδο από την κυβέρνηση της αριστεράς με ανακυκλούμενα και φθαρμένα υλικά"

Ολόκληρη η ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στην τοποθέτηση του κ. Δέδε στη θέση του γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών , παρά τις έγκαιρες και τεκμηριωμένες αντιρρήσεις που η ΝΕ είχε εκφράσει για την τοποθέτηση αυτή. 

Η αντίθεση της ΝΕ εδράζεται στην ταύτιση του κ. Δέδε, κατά τη θητεία του ως αντιπεριφερειάρχη στην περιφερειακή ενότητα του Νομού μας τη χρονική περίοδο 2010-2014, με τις μνημονιακές πολιτικές έτσι όπως αυτές εκφράστηκαν με ακραίο τρόπο στην περιφέρεια Πελοποννήσου από τον κ. Τατούλη.
Εδράζεται επίσης στο γεγονός ότι στις περιφερειακές εκλογές του 2014 επέλεξε την αυτόνομη κάθοδο με ψηφοδέλτιο και πρόγραμμα που υπηρετούσαν τις λογικές των μνημονίων σε περιφερειακό επίπεδο.
Επειδή θεωρούμε ότι δε γίνεται να ασκηθούν οι πολιτικές που απαιτεί η περίσταση και ο λαός μας την κρίσιμη αυτή περίοδο από την κυβέρνηση της αριστεράς με ανακυκλούμενα και φθαρμένα υλικά εκφράζουμε και δημόσια την αντίθεση της ΝΕ στην επιλογή αυτή.