Κεραμεικός. Η Λαϊκή Ενότητα είναι ζωντανή και ελπιδοφόρα!


Όταν πηγαίνεις στην ώρα που ορίζεται για πολιτική εκδήλωση  και η αίθουσα είναι ασφυκτικά γεμάτη, όταν μέχρι να ξεκινήσουν οι ομιλίες υπάρχει αδιαχώρητο εντός και εκτός της αιθούσης στην οδό Κεραμεικού, τότε κάτι πρωτόγνωρο συμβαίνει!
Ήταν μια πολύ μεγάλη πολιτική συγκέντρωση. Μέσα στην μετεκλογική ζοφερή πολιτική πραγματικότητα που ζούμε, η Λαϊκή Ενότητα κρατά την ελπίδα ζωντανή, δημιουργεί το κοινωνικό μέτωπο που θα αντισταθεί στα μνημόνια και θα προσπαθήσει μαζί με τον Λαό, να τα ανατρέψει. 
Το ότι κάτι νέο και φρέσκο γεννιέται, έγινε ολοφάνερο από τις παρεμβάσεις τριών νέων ανθρώπων, του Κώστα Κουντουράκη (Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο Πλαίσιο) που μίλησε για τις εργασιακές σχέσεις και τους εργατικούς αγώνες, της Ντίνας Σωτηριάδου που μίλησε για τη νεολαία και το κίνημα νεολαίας, τον Θανάση Κούρκουλα για τα δημοκρατικά δικαιώματα και το αντιφασιστικό κίνημα.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής του Μετώπου της Λαϊκής Ενότητας στη συνέχεια στη κεντρική ομιλία, επαναβεβαίωσε τα βασικά προγραμματικά σημεία της διακήρυξης της  ΛΑΕ, ενώ τόνισε πως "Επιδιώκουμε μια αριστερή επανίδρυση που θα προσδώσει στην Αριστερά μια νέα αξιοπιστία, μια καινούργια ελκτικότητα, πρώτα απ' όλα στη νεολαία και ένα σύγχρονο ριζοσπαστισμό και αγωνιστικότητα."


Η παρέμβαση του Κώστα Κουντουράκη Προέδρου του σωματείου των εργαζομένων στο ΠΛΑΙΣΙΟ. 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.