Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση και πορεία για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα.


Μετά από μια σύντομη εκδήλωση και ομιλίες για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα, που έγινε στο μνημείο επί της ομώνυμης οδού, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η πορεία των οργανώσεων και κομμάτων που συμμετείχαν.


Πρέπει να αναφέρουμε πως φέτος άλλαξε η διάταξη και η τακτική των οργανώσεων, καθώς υπήρξαν τέσσερα μπλοκ διακριτά μεταξύ τους που είχαν κοντινό μα διαφορετικό χώρο συγκέντρωσης. 

Πρώτο ξεκίνησε το μπλοκ του ΚΚΕ- ΚΝΕ- ΠΑΜΕ από τη πλατεία Ζαρντέν, έκαναν πορεία σε ένα κομμάτι της Σαλαμίνος και στη συνέχεια σε δρόμους του Κερατσινίου όπου και διαλύθηκαν. 

Ακολούθησε το μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας που είχε τόπο συγκέντρωσης τη συμβολή Π.Φύσσα και Σαλαμίνος που συνέχισαν την Σαλαμίνος στρίβοντας αριστερά την Δεμερτζή και συνέχισαν ενώ στην ίδια πορεία ακολούθησε και το τρίτο μπλοκ αυτό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


Το αναρχικό-αντιεξουσιαστικό μπλοκ κατέβηκε την Παύλου Φύσσα, Σαλαμίνος και έστριψαν από την Κωνσταντινουπόλεως κάνοντας κύκλο πέρασε από διάφορους δρόμους του Κερατσινίου και ξαναβγήκε στη Σαλαμίνος.