Γιώργος Βασιλειάδης: Στηρίζω και ψηφίζω Βιβή Τζέκου για τον Δήμο Κορινθίων.


Στενεύουν ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια για νέα υποψηφιότητα, στον δήμο Κορινθίων. Έτσι φαίνεται πως τελικά  καταλήγουμε στις εξής έξι υποψηφιότητες.
  1. Ο Αλέξανδρος Πνευματικός  ως επικεφαλής της παράταξης «Πορεία Ευθύνης»
  2. Ο Πελοπίδας Καλλίρης, ως επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Εξέλιξης»
  3. Ο  Βασίλης Νανόπουλος, ως επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών»
  4. Ο Νίκος Σταυρέλης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας»
  5. Ο  Τιμολέων Πιέτρης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί μπορούμε»
  6. Η Παρασκευή Τζέκου κατεβαίνει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Λαϊκή Συσπείρωση»
Σαν δημότης του συγκεκριμένου δήμου, διαπιστώνω αδυναμία ή απροθυμία να υπάρξουν νέα πρόσωπα και κυρίως νέοι συνδυασμοί που να φέρουν τον αέρα, την φρεσκάδα, την ανανέωση και μια νέα δημιουργική ελπίδα  στον δήμο, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη. Οι τεσσερις πρώτες υποψηφιότητες είναι απορριπτέες από μένα γιατί εκπροσωπούν όλοι τους το κατεστημένο στην αυτοδιοίκηση και υπηρετούν πολιτικές διαχείρισης και μάλιστα αδιαφανούς, δημαρχοκεντρικής λογικής, με ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων και αυτοδιοικητικών πολιτικών.  Με την σιγουριά και την εμπειρία του "παλιού" θα αλώσουν την τοπική εξουσία μοιράζοντας φέουδα και βιλαέτια στους εαυτούς τους, λαϊκισμό και απογοήτευση στους πολίτες του δήμου. Αυτό ακριβώς που ζούμε τα τελευταία χρόνια στην Κόρινθο. Δεν υπάρχει ούτε μια εκδοχή να απαλλαγούμε με αυτούς τους υποψήφιους από το "σύστημα Πνευματικού".


Έχοντας σαν αρχή μου, την μη αποχή και το άκυρο σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, θεωρώ πως πρέπει πάντα να επιλέγω αυτό που βρίσκεται πιο κοντά στα θέλω μου, στην ιδεολογία μου, και στη πολιτική μου κατεύθυνση, από τις δεδομένες υποψηφιότητες που καλούμαι να επιλέξω.
Έτσι καταλήγω ότι αυτή που τελικά είναι η πιο τίμια και άφθαρτη επιλογή,  αυτή που βρίσκεται πιο κοντά σε εμένα πολιτικά και ιδεολογικά που είναι η μοναδική Αριστερή πρόταση και μάλιστα με γυναίκα υποψήφια δήμαρχο είναι,  το ψηφοδέλτιο  της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και η Παρασκευή (Βιβή) Τζέκου την οποία στηρίζω και θα ψηφίσω.

Γιώργος Βασιλειάδης