"πού τα φάγατε τα λεφτά";;;

 

«Η απάντηση σε όσους ρωτάνε, "πού τα φάγατε τα λεφτά", είναι μία: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος», είπε ο κ. Πάγκαλος στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης

Ώστε έτσι κύριε αντιπρόεδρε, ΜΑΖΙ τα φάγαμε λοιπόν τα λεφτά, και έχουμε φυσικά και την ίδια ευθύνη γι΄αυτην την "άθλια πρακτική εξαγοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος".

Ποιο κυνική,ξεδιάντροπη και παράλληλα "στοχευμένη"  δήλωση δεν θα μπορούσε να είχε γίνει από άλλο κυβερνητικό στέλεχος, παρά από τον αντιπρόεδρο Πάγκαλο, που ως φαίνεται έχει αναλάβει όλη τη "βρώμικη" δουλειά. Βάλθηκε λοιπόν να κάνει διάχυση της κυβερνητικής ευθύνης στο γενικό "σε όλους", σε όλο το Λαό δηλαδή, σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας,που πρέπει να αισθάνονται συνυπεύθυνοι για τα όργια της ρουσφετολογίας των μέχρι τώρα κυβερνήσεων,με αντάλλαγμα φυσικά την ψήφο και την διαιώνιση τους στην εξουσία. Έτσι λοιπόν κατά ομολογία του κυρίου αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ελέω εκλογικού νόμου και ρουσφετιού των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, εξασφαλίστηκε η μακρόχρονη παραμονή τους στις κυβερνητικές πολυθρόνες,ενώ παράλληλα για την χώρα εξασφάλισαν τον όλεθρο του ΔΝΤ.