ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

cebaceb1cf83ceb9cebcceb7cf821 ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Μας έλεγε ένα από τα πλέον βασικά στελέχη της Κίνησης Πολιτών Κορίνθου ότι μπορεί να υπάρχει μια γενικότερη «βουβαμάρα» αλλά και αποστροφή των πολιτών σχετικά με την τελική επιλογή τους στις ερχόμενες εκλογές του Νοέμβρη αλλά αυτό αφορά κυρίως τα δύο μεγάλα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.
Η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας υποδέχεται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα στελέχη της Κίνησης στις καθημερινές επισκέψεις του σε κάθε γειτονιά του νέου διευρυμένου δήμου Κορινθίων.
Θεωρούν πως η Κίνηση Πολιτών δεν είναι πλέον απλά μια αντιπολιτευτική ομάδα στο δήμο αλλά μια ώριμη και δυναμική αυτοδιοικητική παράταξη που μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την διοίκηση του Δήμου Κορινθίων.
Η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει πεισθεί ότι η Κίνηση Πολιτών έχει και πρόγραμμα και θέσεις και προτάσεις ώστε να αναλάβει τις τύχες του νέου διευρυμένου δήμου. Διαθέτει όμως και έναν άξιο και σπουδαίο αρχηγό με μεγάλα επιστημονικά και κοινωνικά εφόδια όπως είναι ο Χαράλαμπος Κασίμης.
Ο γνωστός πανεπιστημιακός δάσκαλος με πολλές περγαμηνές στην μέχρι σήμερα καριέρα του είναι ταυτόχρονα και ένας απλός λαϊκός άνθρωπος που γνωρίζει τα προβλήματα της κάθε γωνιάς του δήμου μας και έχει μελετημένη και τεκμηριωμένη πρόταση για την επίλυσή τους. Είναι ένας σοβαρός και μεθοδικός επιστήμονας και άνθρωπος που ποτέ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!
Όλοι στην Κίνηση Πολιτών αισιοδοξούν ότι σε αυτές οι κρίσιμες εκλογές  οι συμπολίτες μας θα εμπιστευτούν την Κίνηση η οποία βέβαια έχει κάθε λόγο να πιστεύει επίσης ότι θα εισπράξει την μερίδα του λέοντος από το τεράστιο ποσοστό των δυσαρεστημένων και αναποφάσιστων ψηφοφόρων.
Κατά τη χθεσινή επίσκεψη του Χαράλαμπου Κασίμη στην έκθεση ”Κορινθία 2010” , πλήθος κόσμου εκδήλωσε την αγάπη του και την υποστήριξή του τόσο στο πρόσωπό του όσο και στο συνδυασμό.