Με μεγάλη επιτυχία η 'γιορτή σαρδέλας" στον Κόρφο!!

Μια ευχάριστη διασκεδαστική και παρεϊστικη βραδιά πέρασαν όσοι παραβρέθηκαν στην «Γιορτή σαρδέλας» στον Κόρφο Σολυγείας. Από τις 8 ,τα κάρβουνα άρχισαν να ανάβουν , τα αναψυκτικά και οι μπύρες μέσα στα μεγάλα ψυγεία με τον πάγο να κρυώνουν ,o DJ να στήνει τον εξοπλισμό του και οι πρώτοι φίλοι να «πιάνουν» τραπέζια για τις παρέες τους.

Στις 9.30 όλα ήταν έτοιμα, ο κόσμος είχε γεμίσει όλες τις διαθέσιμες καρέκλες, και οι πρώτες ψημένες σαρδέλες έφταναν στα τραπέζια. Το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο , οι ευχαριστίες προς τους χορηγούς, και η βράβευση ενός νέου με οικολογικές ευαισθησίες δεν κράτησαν για πολύ και ο DJ άρχισε με τα τραγούδια και τη μουσική να ανεβάζει την διάθεση και το κέφι.

Η βραδιά όμως είχε και εκπλήξεις!! Την Μαρία Βλαχου μια όμορφη νέα και τον παλαιό ηθοποιό Μιχάλη Δεσσύλα που μας κράτησαν συντροφιά με τα τραγούδια τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Κορινθίων, Χαράλαμπος Κασίμης από την Κίνηση Πολιτών, ο κ Κ. Γιώτης, και ο Νομάρχης Κορίνθου Ν. Ταγαράς.