Έφτασε λοιπόν η ώρα στο και πέντε.....


Έφτασε λοιπόν η ώρα στο και πέντε.....
Αντιγράφω το κείμενο από την ΙΣΚΡΑ που βέβαια με εκφράζει απόλυτα.
ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
Αυτήν την ώρα καλείται η Αριστερά να αναλάβει πρωτοβουλίες που να εκφράζουν την ευρύτερη λαϊκή αγανάκτηση και ιδιαίτερα τη διαμαρτυρία, την οργή και την αγανάκτηση της νεολαίας.
Οι δυνάμεις της Αριστεράς σε αυτήν την συγκυρία, αντί να αλληλοκατηγορούνται και να χάνονται σε δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες ή και άγονους ανταγωνισμούς πρωτοκαθεδρίας, οφείλουν να συντονιστούν και από κοινού να στηρίξουν και να προωθήσουν εδώ και τώρα μεγάλες αγωνιστικές δραστηριότητες με απεργιακούς αγώνες, συγκεντρώσεις σε πλατείες και πορείες.
Αν οι δυνάμεις της Αριστεράς δεν σπεύσουν εδώ και τώρα να δώσουν ένα εναλλακτικό περιεχόμενο σε συλλογικές μαζικές πρωτοβουλίες, οργής και αγανάκτησης  με συγκεντρώσεις σε πλατείες καιπορείες, χωρίς καπελώματα και κομματικές περιχαρακώσεις, τότε αυτές μπορούν να διαμορφωθούν και να εξελιχθούν ερήμην και σε βάρος της Αριστεράς.
Κυρίως, όμως, μπορεί αυτές οι συγκεντρώσεις και πορείες  να πάρουν, ενδεχομένως, μορφές απολίτικης, τυφλής και αόριστης διαμαρτυρίας, χωρίς στόχους και προοπτική, διευκολύνοντας έτσι τις δυνάμεις του κατεστημένου να ελέγξουν, να αποπροσανατολίσουν, να προβοκάρουν και τελικά να περάσουν σχεδιασμούς!