Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ''ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΟΙΚΙΑΣ!

ΣΤΟ "ΜΑΝΤΡΙ" ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Την ώρα που η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλου λαμβάνουν τα μέτρα που δεν έχουν τέλος και έλεος, την ίδια ώρα με πράξεις πρωτοφανούς υποτέλειας, "ξεφτιλισμού" και ταπείνωσης της χώρας, που όμοιό της, ίσως, δεν έχει στα διεθνή χρονικά, τόσο ο Γ. Παπανδρέου όσο και ο Ε. Βενιζέλος ανταποκρίνονται, όπως τους ζητήθηκε, με επιστολές προσωπικής δέσμευσης προς το ΔΝΤ για την εφαρμογή των μέτρων.

Όπως ανερυθρίαστα παραδέχτηκε στη συνέντευξη που έδωσε ο Ε. Βενιζέλος, οι επιστολές τόσο του Γ. Παπανδρέου όσο και του ιδίου ζητήθηκαν και θεωρήθηκαν ως προϋπόθεση για την 6η δόση, από το ΔΝΤ.

Πάντα κατά τον Ε. Βενιζέλο, ο Γ. Παπανδρέου με την επιστολή του αναφέρεται και εγγυάται για το πολιτικό σκέλος των δεσμεύσεων, ενώ η επιστολή του Ε. Βενιζέλου συνιστά προσωπική δέσμευση για τα συγκεκριμένα μέτρα που θα εφαρμοστούν προς επίτευξη των στόχων!

Πολιτικοί παρατητρητές υπογράμμιζαν ότι τέτοιου είδους προσωπικές δεσμεύσεις για τη λήψη μέτρων με αντάλλαγμα τη χρηματοδότηση δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο και αναβιώνουν στα σύγχρονα χρονικά καταστάσεις χειρότερες και από αυτές χωρών που βρίσκονταν σε καθεστώς αποικίας.

Στο μεταξύ στο "μαντρί" χώθηκαν ταπεινωμένοι και βαρύτατα εκτεθειμένοι όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σύσσωμοι (154 συν η ανεξάρτητη Έλσα Παπαδημητρίου) ψήφισαν την κατάπτυστη τροπολογία για το τέλος των ακινήτων.

Η υπερψήφιση της τροπολογίας - εκτρώματος έγινε από μια Βουλή που βρισκόταν υπό τον πρωτοφανή κλοιό από κλούβες της Αστυνομίας και αμέτρητες διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ την ίδια ώρα που στο Σύνταγμα έδιναν ηχηρό και μαζικό παρών διαμαρτυρίας οι "αγανακτισμένοι" αλλά και οι ειδικοί φρουροί (!) της αστυνομίας που διαδήλωναν ενάντια στις άγριες περικοπές στους μισθούς τους!

Είναι τραγικό ότι οι δυνάμεις των ΜΑΤ, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά πρωτοφανή απρόκλητη αυταρχική συμπεριφορά, κατέφυγαν ξανά σε ρίψη δακρυγόνων και χρήση βίας για να διαλύσουν τους διαμαρτυρόμενους διαδηλωτές.


Απο την ΙΣΚΡΑ


- Posted using BlogPress from my iPad