ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ





Δύσκολοι καιροί .....

Για να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες σε διαμονή, διατροφή και ένδυση υπάρχει πλέον οικονομική δυσπραγία. Η "πνευματική τροφή" περνά στο περιθώριο, γιατί μια έξοδος σε κινηματογράφο, θέατρο, η κάποια μουσική σκηνή, έχει γίνει πλέον πολυτέλεια.....

Με αφορμή λοιπόν  προηγούμενη ανάρτηση μου, για τις δωρεάν κινηματογραφικές προβολές στο ίδρυμα Κακογιάννη, σκέφτηκα να κάνω μια έρευνα για αντίστοιχες δωρεάν εκδηλώσεις. Όμως διαπίστωσα πως ήρθα δεύτερος και καταϊδρωμένος..... Υπάρχουν πλέον εξειδικευμένα website που κάνουν αυτή τη δουλειά... τα οποία σας παραθέτω γιααξιοποίηση!


forfree
Το forfree.gr είναι το πρώτο ελληνικό website που εξειδικεύεται στο να συγκεντρώνει όλες τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας ότι μπορεί κανείς να διασκεδάσει ακόμα και με άδειο πορτοφόλι!
tzaba
Εδώ θα βρείτε οτιδήποτε συμβαίνει δωρεάν τόσο στην πόλη όσο και στο διαδίκτυο και θα κερδίσετε εντελώς δωρεάν δώρα από τους χορηγούς.
jaba
Ένα από τα πιο πλούσια ιστολόγια σχετικά με τις δωρεάν υπηρεσίες στο διαδίκτυο και όχι μόνο.  Περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα , από δωρεάν sms , δωρεάν download μέχρι δωρεάν κατοικίδια. Τέλος διαθέτει ειδική κατηγορία για τα δωρεάν ανά νομό
Free-shop
Δωρεάν εκδηλώσεις, θέατρο, συναυλίες, εκπαίδευση, βιβλία, software, μουσική, υπηρεσίες, παιχνίδια, διαγωνισμοί και πολλά άλλα..
Εbooks4greeks
Το eBooks4Greeks.gr είναι μία  ιστοσελίδα που ήδη φιλοξενεί πολλά και ποιοτικά δωρεάν βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (free e-books). Στη διαδικτυακή αυτή βιβλιοθήκη μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε το επιθυμεί, νόμιμα και εντελώς δωρεάν.

Μέχρι να έρθουν οι πραγματικές λύσεις ο εναλλακτικός τρόπος ζωής θα είναι αναγκαίος για κάποιους. Εδώ είναι ένας οδηγός για την επιβίωσή τους.
Free-ebooks
Εδώ θα βρείτε μια τεράστια δωρεάν ηλεκτρονική βιβλιοθήκη. Τα βιβλία που θα βρείτε σε αυτή την ιστοσελίδα βρίσκονται ως επί το πλείστον σε μορφή pdf ή σε on-line μορφή (σελίδες html).