ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ εκπλήξεις.


Η αυλαία στην μεγαλύτερη θεατρική παράσταση που στήθηκε μεταπολιτευτικά στην Ελλάδα, θα ανοίξει σε λίγη ώρα. Οι τέσσερις πρωταγωνιστές, μετά από πολυήμερες πρόβες στο προσκήνιο των ΜΜΕ αλλά και παρασκηνιακά με διαρροές τύπου "κόκκινων γραμμών", είναι έτοιμοι πλέον να χύσουν και την τελευταία ρανίδα αξιοπρέπειας που τους έχει απομείνει, και να "θυσιαστούν" για να σώσουν εμάς, τα δέκα εκατομμύρια τρομοκρατημένων και απειλούμενων με χρεοκοπία Ελλήνων. 
Δεν νοιάζονται για τον εαυτό τους, ούτε για τα κόμματα τους, ακόμα ούτε και για τα "αφεντικά" τους. Μοναδική τους έγνοια είναι να μας σώσουν από την "χρεοκοπία" και να εξασφαλίσουν το "μέλλον" μας όσο καλύτερα μπορούν. Είναι αυτοί που ξέρουν και μπορούν, είναι αυτοί που συναισθάνονται το βάρος της ευθύνης, είναι αυτοί "οι πατριώτες", που σκέφτονται μόνο το εθνικό συμφέρον. 
Είναι αυτοί που χωρίς να ρωτήσουν και χωρίς να τους δώσει καμιά τέτοια εντολή ο λαός, συναισθανόμενοι τον κίνδυνο για τη χώρα, παρακάμπτοντας τέτοιες λεπτομέρειες, "ενώθηκαν", συγκυβέρνησαν, συναποφάσισαν, και συνυπέγραψαν την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας του εθνικού πλούτου και του εθνικού παραγωγικού ιστού, στο παγκόσμιο κεφάλαιο. Είναι αυτοί που όλοι οι Έλληνες πρέπει να θυμούνται σαν τους ..."σωτήρες" του Ελληνικού έθνους. 
Η αυτοθυσία τους ασφαλώς δεν έχει προηγούμενο. Η γνωστή αχαριστία του Ελληνικού λαού, όμως, μη κατανοώντας το βάθος και την ουσία της μεγάλης πράξης των ανδρών, θα τους ετοιμάσει ....ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ εκπλήξεις.