Δήλωση του Κώστα Παπαδόπουλου για το χαράτσι της ΔΕΗ


Μετά τις εξελίξεις για το θέμα του χαρατσιού για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ πρέπει ΑΜΕΣΑ η κυβέρνηση να πάρει πίσω όλες αυτές τις απαράδεκτες και αντισυνταγματικές φοροεισπρακτικές πολιτικές .

Νοιώθουμε ότι δικαιώνονται όλοι Αυτοί που μαζικά αρνήθηκαν από την πρώτη στιγμή να πληρώσουν το χαράτσι. Όλοι όσοι είπαν ΟΧΙ στις κυβερνητικές απειλές για κόψιμο που ρεύματος σε όσους δεν πληρώσουν. 

Νοιώθουμε ικανοποίηση γιατί μια μικρή νίκη μέσα στην μαυρίλα των ημερών θα φέρει και την μεγάλη νίκη που είναι η ανατροπή της πολιτικής τους και του «μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης» που έχει τοποθετηθεί για να μας κυβερνά με εντολές των τραπεζιτών , δανειστών και τοκογλύφων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ για την μη καταβολή του χαρατσιού πρέπει να συνεχιστεί τώρα πιο έντονα. 

Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω το χαράτσι και να ξεκαθαρίσει την θέση της για το τι θα γίνει παραπέρα . Δεν είναι δυνατόν οι Πολίτες να προσπαθούν να ενημερωθούν από την τηλεόραση όπου επίτηδες οι δήθεν υπεύθυνοι δημιουργούν με αντιφατικές δηλώσεις μια σύγχυση για να μην μπορεί κανείς να βγάλει άκρη και να συνεχίσουν έτσι να εισπράττουν.

Έτσι νομίζουν.
Οι Πολίτες τους πήραν είδηση και σύντομα θα εισπράξουν την απάντηση τους.

7/3/2012
Κωστας Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος με την Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη "Κόντρα στο ρεύμα"


--