Μια "άλλη" δημοσκόπηση για την Κορινθία...


Την ίδια ημέρα που ο βουλευτής Κορινθίας Π. Μπεγλιτης έκανε τις "ατυχείς" δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ για το συγκλονιστικό γεγονός της αυτοκτονίας του συμπολίτη μας Δημήτρη Χριστούλα,  η "ΣΦΕΝΤΟΝΑ"  δημοσίευε δημοσκόπηση της MARC στην Κορινθία για τις εκλογές 2012, όπου γινόταν και ο σχολιασμός ..."η αποδοχή της πολιτικής αξίας του Βελιώτη πολιτικού (Π. Μπεγλίτης) αλλά και ο αντίχτυπος της μέχρι σήμερα προσφοράς του στην Κορινθία αξιολογείται πολύ θετικά από τους πολίτες του νομού μας ."
Ασφαλώς και ήταν μια "πληρωμένη διαφήμιση" στην εν λόγω ηλεκτρονική εφημερίδα και εφ όσον  ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης της ζει από αυτήν, είναι λογικό να την επιδιώκει.
Βεβαίως κριτής των πάντων είναι ο αναγνώστης, για το πόσο θεμιτό και συμβατό είναι να κάνεις δημοσιεύσεις-διαφημίσεις που ίσως προσβάλλουν τη νοημοσύνη των αναγνωστών σου, γι΄ αυτό έχει ενδιαφέρον σαν μια "άλλη" δημοσκόπηση, να διαβάσουμε τα σχόλια που ακολούθησαν της δημοσίευσης......

-----------------------------------------------------------------
29 σχόλια για το : ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MARC ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
Παναγιώτης
Απριλίου 4th, 2012 σε 12:23

Τελικά ποιός παρήγγειλε και ποιός πλήρωσε το γκάλοπ;
Προφανώς κάποια μεγάλη επιχείρηση της Κορινθίας που λειτουργεί παράνομα;
Γιατί η περίπτωση να το έχει πληρώσει το συγκεκριμένο ΜΜΕ μάλλον σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας παραπέμπει!!
Συμφωνεί η Τζένη η δημοσιογράφος και ο Γιάννης ο καμερμαν που έχουν δουλέψει εκεί και γνωρίζουν το παρασκήνιο;
Μάκης
Απριλίου 4th, 2012 σε 12:58

Όπως τα γκάλοπ των περασμένων εκλογών πού έδειχναν παπαληγούρα με 80%….
Δηλαδή μαμακίες τούμπανο..!
DREAM
Απριλίου 4th, 2012 σε 13:11

Εγώ το έλεγα εδώ και πολύ καιρό ότι ο Πάνος Μπεγλίτης είναι μακράν ο ικανότερος πολιτικός της Κορινθίας. Απλά επιβεβαιώθηκε και από το γκάλοπ.
Μπορεί να συγκριθεί τώρα ο Πάνος με την Κατερίνα ; Συμπαθητική η kathrin
αλλά μέχρι εκεί .Οχι και για τη Βουλή! Ο Αγγελος ήταν πολύ καλύτερος της.
Κατερινα
Απριλίου 4th, 2012 σε 13:49

Απευθύνομαι στους προοδευτικους ανθρώπους που στήριζαν μεχρι σήμερα το ΠΑΣΟΚ. Ο Μπεγλίτης σίγουρα είναι η κορυφή στην Κορινθία καιαπό τους καλύτερους και εντιμότερους πολιτικούς της χώρας. Τι έδειξε και με το πέρασμά του από το Υπουργείο Άμυνας.
Το ζητούμενο όμως είναι να κρατήσουμε ζωντανό το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και να μην φύγουν ψηφοφόροι μας ειδικα προς τα δεξιά κόματα . Το ΠΑΣΟΚ με τα λάθη του αλλά και με τα λαμόγια που έβγαλε είναι πολύ καλύτερο από την δεξιά και την πολιτική της.Μας ενδιαφέρει βεβαίως μια άλλη πραγματική σοσιαλιστική πολιτική .
Περιμένετε δηλαδή ο Σαμαράς να σώσει την Ελλάδα;
Ή ο Καμμένος, ο Καρατζαφέρης και η Χρυσή Αυγή;
Κρατήστε όρθιο το ΠΑΣΟΚ γιατί θα καταστραφεί ολοσχερώς η χώρα από την Δεξιά και τους φασίστες!
Κατερινα
Απριλίου 4th, 2012 σε 13:52

Όσο για τον πρωην Νομάρχη της Δεξιάς περαστικά μας!
όσο δεν τον είχαν πάρει χαμπάρι οχτώ χρόνια ας τον πάρουν χαμπάρι τώρα.
Ποτέ δεν είναι αργά “να πάει ο καθε κατεργάρης στον σπίτι του!”
ανεργος,πρωην ντελιβερας
Απριλίου 4th, 2012 σε 14:26

Ξερεις Κατερινα,αναρωτιεμαι πολλες φορες αν πρεπει ολοι μας να κανουμε κρατει διοτι το κλιμα δεν απεχει απο το να χαρακτηριστει εμφυλιακο.δυσκολευομαι να μην θυμωσω οταν διαβαζω σχολια σαν τα δικα σου.βεβαια εσυ δεν απευθυνεσαι σε ανθρωπους σαν και εμενα αλλα σε “προοδευτικους”,καλη ωρα σαν και εσενα,οι οποιοι μας παρουσιαζουν τον Μπεγλιτη ως προτυπο εντιμου πολιτικου!!!μετα απο τετοια αρχη,φυσικο ειναι στη συνεχεια το συμπερασμα πως το ΠΑΣΟΚ με τα λαθη του(εσυ τα λες λαθη)και με τα λαμογια του(ακουσον ακουσον),εστω και ετσι,να ειναι πολυ καλλιτερο απο τη δεξια!
Περιμενω λοιπον ο Σαμαρας να σωσει την Ελλαδα;οχι φυσικα.
Εσυ περιμενες ο ΓΑΠ να την σωσει;;;;;
Οι προοδευτικοι με καταδικασαν στην ανεργια(μονο εμενα;).μολαταυτα Κατερινα μην ανησυχεις.εγω σαν κατεργαρης που ειμαι,με εχετε στειλει ηδη 6 μηνες σπιτι μου.οσο για σενα φενεται πως τα προβληματα σου ειναι λυμμενα,οποτε τί να καταλαβεις;ειδαλλως;αξιος ο μισθος σου.
OTINANAI
Απριλίου 4th, 2012 σε 14:43

Κατερινα
Απριλίου 4th, 2012 σε 13:49

Απευθύνομαι στους προοδευτικους ανθρώπους που στήριζαν μεχρι σήμερα το ΠΑΣΟΚ. Ο Μπεγλίτης σίγουρα είναι η κορυφή στην Κορινθία καιαπό τους καλύτερους και εντιμότερους πολιτικούς της χώρας. Τι έδειξε και με το πέρασμά του από το Υπουργείο Άμυνας.

Ελα μου ντε……… ? κρισεις να προλαβουμε τη χουντα? Ειδαμε το μεγαλειο της Δημοκρατιας μας στη παρελαση της 25ης.Ακουσα οτι στον Απ.Παυλο εμπαινες μονο με προσκληση?Οκ Κατερινα καταλαβαμε οτι το Πασοκ θα μας σωσει.Δημοσιος υπαλληλος το επαγγελμα σας?
XALOYLOYS
Απριλίου 4th, 2012 σε 14:49

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ Κ.ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ Κ.ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ Η ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ.
βασιλειαδης γιωργος
Απριλίου 4th, 2012 σε 15:05

Θαυμάστε τον βουλευτή Κορινθίας…..Μπεγλίτη!

- “ΔΕΝ ξέρουμε αν τα “έφαγε” αυτός ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του”

Καλεσμένος της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο κ. Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε, ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: “αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου.”
Ο κ. Μπεγλίτης στην ερώτηση της κ. Τσαπανίδου: “Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”; ο κ. Μπεγλίτης απάντησε: ” Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.
Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του…Μόνο σεβασμός”.
revolution
Απριλίου 4th, 2012 σε 16:38

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

***βλέπε σχολια “κατερινα” λιγο πιο πανω
πανος
Απριλίου 4th, 2012 σε 17:43

απολυτα λογικη η πρωτια του κυριου ταγαρα…ειναι ο πιο ικανος απο ολους στη ν.δ…και ο κυριος κολλιας αξιζει σιγουρα μια θεση στο κοινοβουλιο….!
giorgos
Απριλίου 4th, 2012 σε 17:54

Γεια σου ρε Γιαννιδακη σοσιαλιστη!!! Εσυ απο το γκαλοπ αυτο καταλαβες? Το νοημα που βγαινει ειναι οτι απο τους λιγους ανεγκεφαλους που στηριζουν ακομα ΘΑΣΟΚ, ο σημαιοφορος αυτων ειναι φυσικα ο Μπεγλιτης!!! Πλεον στο ΘΑΣΟΚ οσο πιο μικρη αναγνωρισιμοτητα εχεις, τοσο πιο πολυ πλησιαζεις τον φυσιολογικο ανθρωπο..
Οσο για την εμπαθεια σου με την δεξια και με συγκεκριμενους πολιτικους, καταλαβαινω οτι οσο πιο πολυ χολη βγαζεις, τοσο πιο αξιοι ανθρωποι και πολιτικοι ειναι οι ιδιοι!!!
Μεινε οπως εκανες χρονια τωρα, πιστος στην αριστερα, την μιζερια και στα ρεπορταζ τυπου KGB!!!
O κοσμος γνωριζει πολυ καλυτερα απο εσενα, ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
Υ.Γ Πιστευω να μην κοψεις, οπως συνηθιζεις, το σχολιο μου.
dimitris
Απριλίου 4th, 2012 σε 18:52

γιατι η δευτερη να ειναι στημενη και η πρωτη να μην ειναι δεν μπορω να καταλαβω…σας ειχα για πιο αντικειμενικο δημοσιογραφο κυριε γιαννιδακη….
Παυλος
Απριλίου 4th, 2012 σε 19:09

«Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του» επισήμανε ο κ. Μπεγλίτης.

Σου αφιερωνω την δηλωση Μπεγλιτη στον Σκαι για την αυτοκτονια του δυστυχου φαρμακοποιου φιλε Λακη …….
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Απριλίου 4th, 2012 σε 19:27

ΕΝΩ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΚΡΩΣ ΑΡΤΙΣΤΕΡΟΣ!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΟΡΔΩΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ + ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΝΙΚΟΛΑΣ
Απριλίου 4th, 2012 σε 20:03

Το πρόβλημά σας είναι ο Μπεγλίτης και είναι καθαρή η σκοπιμότητα των σχολίων σας. Δηλαδή τι είπε ο άνθρωπος . Οτι ο αυτόχειρας ήταν γενναίος και ευαίσθητος και ότι χρειάζεται σεβασμός.
Δεν βγήκε ο Μπεγλίτης σαν πολλους άλλους καιροσκόπους να εκμεταλευτεί τον θάνατο του ανθρώπου με ψεύτικα εγκώμια.
Πάρτε το χαμπάρι. Ο Πάνος Μπεγλίτης μιλάει την γλώσσα της αλήθειας.
Προχωρα Πάνο είμαστε όλοι μαζί σου.
Το δείχνει άλλωστε και η δημοσκόπηση ότι θα σαρώσεις .Και το ΠΑΣΟΚ θα ανέβει συημαντικά .
Παναγιωτης
Απριλίου 4th, 2012 σε 20:08

Κανείς όμως βολεμένα λαμογάκια της Κροκιδά δεν απαντάει για το ποιός πλήρωσε το γκάλοπ.
Τι δήλωσε ο Μπεγλίτης στην Τσαπανίδου σας ενόχλησε,
Το μεγάλο φαγοπότι που έγινε στην Κορινθία επί της οχταετίας του υποψήφιου Βολευτή δεν σας ενόχλησε καθόλου.
Γιαυτό η Κορινθία έφτασε εκεί που έφτασε.
revolution
Απριλίου 4th, 2012 σε 20:22

τι σας ποτιζουν εκει στο μπατσοκ..
dimitris
Απριλίου 4th, 2012 σε 20:41

ποιο φαγοποτι ρε παναγιωτη..σταματα τις μ@κ@κιες επιτελους..
Άκης
Απριλίου 4th, 2012 σε 22:02

Άμα έχεις ολόκληρη πολυκατοικία, τρεις μερσεντές και βενζίνη για να τις κυκλοφορείς τι να σου πουνε 5-6 χιλιαρικα για μια δημοσκόπηση…
Ζήσης
Απριλίου 4th, 2012 σε 22:03

Τι έγινε ρε παιδιά; Εκείνος ο κουμπαράς της Νομαρχίας δεν έχει πάτο; Ακόμα έχει μπικικίνια για να διαφημίζεται ο τέως;
Τάκης
Απριλίου 4th, 2012 σε 22:08

Ε όχι και πέμπτος ο Δήμας ρε παιδιά…Φαίνεται ότι ο πελάτης τραβάει χοντρό ζόρι…
ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Απριλίου 4th, 2012 σε 23:21

Το θέμα είναι ότι ΠΑΣΟΚ ΝΔ μας κατέστρεψαν.
Πώς γίνεται να εμπιστευτείς κάποιον όταν στο παρελθόν σου έχει πει ψέμματα επανελλειμένα;Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν θα το ξανακάνει;
Πέρα από τα δυσβάσταχτα οικονομικά και αντικοινωνικά μέτρα που το λένε και οι ίδιοι ότι θα γίνουν ακόμα πιο σκληρά τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα αλλάξει κάτι από αυτά που ευθύνονται για τη σημερινή μας κατάντια?Για τις πελατειακές σχέσεις ας πούμε.
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και οι βουλευτές κρυφό καμάρι ότι γίνεται πόλεμος μέσα στη βουλή για να περάσουν προεκλογικές τροπολογίες-ρουσφέτια.Μέσα και η Φαρμάκη πρώτη και καλύτερη.
Αυτούς θα ψηφίσετε?
Ο Μπεγλίτης τάσσεται υπέρ της πρότασης Καμίνη σχετικά με περιορισμούς όσον αφορά τις διαδηλώσεις.Κάθε κραυγή διαμαρτυρίας πρέπει τουλάχιστον να ελέγχεται. Μόνο θυσίες εμείς, τα δικαιώματα μας θα τα ορίζουν αυτοί. Να μας πει καλύτερα ο Μπεγλίτης τι θύσίες έκανε αυτος και οι όμοιοι του που διεκδικούν τώρα την ψήφο μας και πόσα παίρνουν το μήνα.
Να μας πουν γιατί μαζί με τη ΝΔ προσπάθησαν να περάσουν νομοσχέδιο στα μουλωχτά ώστε να διαγράψουν τα χρέη τους .
Να μας πουν γιατί επιχορηγήθηκαν (μαζί και με τα υπόλοιπα κόμματα) με 7-8 εκατομμύρια για το πρώτο τρίμηνο του 2012;
Εδώ κόσμος αυτοκτονεί και αυτοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Αυτοι θα αλλάξουν τη σημερινή κατάσταση;Αυτοί που το παίζουν μάγκες σε εμάς και όταν πάνε έξω κάθονται όλοι κλαρίνο; Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλα δεν νομίζω.
Και ύστερα ο Μπεγλίτης θέλει να να πηγαίνουμε στις διαδηλώσεις σαν τα καλά παιδάκια-προβατάκια.
Κοίτα ρε που όλοι θέλουν να φτωχύνουμε αλλά κανείς δεν θέλει να διαμαρτυρόμαστε.

Όσοι δώσετε ψήφο να έχετε στο νου σας ότι αυτή η ψήφος ίσως έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από όσο φαντάζεστε.Θα καθορίσει πολλά πράγματα, τις τύχες πολλών, το μέλλον γενεών.
Σκεφτείτε μια φορά τι θα ήταν καλύτερο για το καλό όλων μας και όχι για το καλό το δικό σας.
Και αν έρθει το καλό όλων μας τότε μαζί θα φέρει και το καλό το δικό σας.
αποστολος
Απριλίου 5th, 2012 σε 00:04

ρε ακη δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις το πως εχει αποκτησει ο καθενας αυτα που εχει στη ζωη του…για αυτο καλυτερα να μην λες πολλα χωρις να ξερεις γιατι λες μπαρουφες…κυριε γιαννιδακη σταματηστε επιτελους αυτο το παιχνιδι οσον αφορα τον κυριο ταγαρα…σταματηστε επιτελους..εχετε εμμονη και δεν ξερω τον λογο…αφηστε ολους τους υποψηφιους να δωσουν τον αγωνα τους και μην δημιουργειται εντυπωσεις..αυτη ειναι και η δουλεια ενος δημοσιογραφου…
sfinas
Απριλίου 5th, 2012 σε 01:11

Χωρίς να θέλω να μεροληπτώ για κάποιον από τους υποψηφίους καταθέτω μια άποψη:Το διαδίκτυο μας έχει δώσει ένα δημοκρατικό και ελεύθερο βήμα διαλόγου κατά τεκμήριο χωρίς λογοκρισία.Επίσης μας δίνει την δυνατότητα της επωνυμίας ή της ανωνυμίας.Κρίνεται σωστό λοιπόν όταν κατηγορούμε κάποιον να μπορούμε να αποδείξουμε την κατηγορία, διαφορετικά καλύτερα θα ήταν να είμαστε πιο επιφυλακτικοί στις διατυπώσεις μας. Η κάλπη στο παρελθόν αποτέλεσε σε πολλές περιπτώσεις κολυμπηθρα του Σιλωάμ και δεν νομίζω να συμβεί το ίδιο και τώρα> Οπότε αυτό που πιστέυει ο καθένας ας το αποτυπώσει εκεί και πιστέψτε με η κάλπη δεν κάνει λάθος. Κάθε άλλη συμπεριφορά με βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς αποπροσανατολίζει και έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκόμενα που είναι η τιμωρία όλων αυτών που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μας κατάντησαν εδώ.Υπομονή Κυριακή κοντή γιορτή.
Ο.Π.
Απριλίου 5th, 2012 σε 07:45

Αγαπητοί ακόλουθοι Μπεγλίτη
Πόσα πρέπει να σας κάνουν πια για να καταλάβετε και να σταματήσετε να παίζετε το παιχνίδι τους.
Σας κόψανε τους μισθούς, σας μειώσανε τις συντάξεις, σας χαρατσωσαν, σας επεβαλλαν δυσβάσταχτη φορολογία, το χειμώνα πολλοί δεν είχαν θέρμανση, σε λίγο καιρό πολλοί δεν θα έχουν βενζίνη….
Πόσα ακόμα θέλετε για να καταλάβετε ότι αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για τα ψηφαλάκια κι όχι για εμάς. Όσο τους ψηφίζουμε τόσο τους δίνουμε δύναμη και θράσος. Από αυτά τρέφονται για να βγαίνουν και να λένε μπαρούφες τύπου Μπεγλίτη στην Τσαπανίδου, ή να τους δουλεύουν σατυρικές εκπομπές των 11 το βράδυ όπως την κυρία συνυποψήφια.
Ξυπνήστε επιτέλους γενναίοι χειροκροτητές, δεν έχουν τίποτα πια για εμάς, ο καιρός των αλισβερισιών πέρασε ανεπιστρεπτί. Ο καθένας πλέον πρέπει να παλέψει με τις δικές του δυνάμεις.
Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους. Μας κατέστρεψαν τις ζωές! Και δεν μπορώ να σας βλέπω να γράφετε ότι ο Μπεγλίτης και η Φαρμάκη των μνημονίων, των νομοσχεδίων και των “ναι σε όλα” θα ξαναεκλεγούν, και μάλιστα θα κάνουν και καλό στον τόπο! ειδικά τώρα που ούτε ρουσφέτια μπορούν να κάνουν ούτε και υποσχέσεις μπορούν να δώσουν, παρά μόνο να προσπαθήσουν να εκλεγούν με τις ιδέες, το λόγο και τα ονείρά τους,
Δεν έχουν όνειρα για μας αυτοί. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην χάσουν το βουλευτιλίκι. Το καταλαβαίνετε αυτό, ή πρέπει τον Ιούνιο να σας κόψουν λίγο ακόμη μισθό για να το καταλάβετε????
Aganaktismenos
Απριλίου 5th, 2012 σε 08:58

…Αφού υπάρχουν ακόμα άτομα που ψηφίζουν ΝΔ και Πασοκ, καλά να πάθουμε!!!!
Α και για μη ξεχνιόμαστε πασοκατζίδες:
Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του»
kostas lygos
Απριλίου 5th, 2012 σε 09:04

Λακη αρχισε ο κ Μπεγλιτης και η παρεα του το παραμυθι με τις δημοσκοπησεις εαν εχεις την δυναμη κ Λακη κανε δημοσκοπηση με το μικροφωνο ο ιδιος στη κορινθιακη κοικωνια να δεις τα αποτελεσματα του κ Μπεγλιτη ουτε την ψηφον δεν θα βρει αυτος και ολλα τα λαμογια του Γιωργακη και κατι ακομη κ Λακη ειναι ο μοναδικος πρωην Υπουργος που ο Μπενυ δεν Χρησιμοποιησε στη προεκλογικη εκστρατεια του τον εχει τελειωμενο
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Απριλίου 5th, 2012 σε 09:08

Το αίμα απο τους ατέλειωτους δρόμους(καρμανιόλες).
Το αίμα απο της αυτοκτονίες απο χρέη(κατασκευασμένα)σε συνεργασία με της τράπεζες (κράτος).
Το αίμα απο της διαμαρτυρίες του λαού,στα πόδια του ναού της δημοκρατίας στο σύνταγμα.
Το αίμα που μέλλει να χυθεί,στη πλατείες της ελπίδας του κόσμου,
θα βαρένη πάνω στα κεφάλια, αυτών που πέξανε στα ζάρια (διακύβευσαν),
και συνεχείζουν το (διακύβευμα),σε βάρος του δυστυχώς αδαούς,λαού μας.
Και ας ψελλίζουν τρομοκρατιμένοι, οι τρομοκράτες του τρομοκράτους μορφόματος που δημιούργισαν…
Αλλά τι ωφελεί.Κι αν αδερφέ μου πιο πολύ θα κλάψουμε τι ωφελεί
εγώ για σένα εσύ για μένα
γι’ αυτούς που φύγαν πιο μπροστά
γι’ αυτούς που μείναν με σβηστά
τα όνειρά τους τα χαμένα…
Ευχαριστώ.