Η αντικειμενικότητα του diogenis-press...


Με έναν προβοκατόρικο τρόπο χωρίς καμιά δημοσιογραφική δεοντολογία ο diogenis-press, προκαλεί την κοινή γνώμη με τον τρόπο που ασκεί "ενημέρωση". Συγκεκριμένα στη σημερινή ανάρτηση που παρατίθεται πιο κάτω, και χωρίς κανένα περαιτέρω στοιχείο, πετάει μέσα στο κείμενο για τα επεισόδια στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο, την πρόταση "Ρίχνουν ευθύνες σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΜΕ" με bold χαρακτήρες για να ξεχωρίζει, έτσι ώστε να ενοχοποιούνται ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ σαν υποκινητές!
Δεν θα είχαμε καμιά αντίρρηση φυσικά εάν όντως είχε και παρέθετε στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Όμως όταν η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, τέτοια δημοσιεύματα που θίγουν πολιτικά κόμματα, θεωρείτε τελείως "ύποπτη".
Εμείς αυτό δεν το θεωρούμε αντικειμενική και υπεύθυνη δημοσιογραφία, και φυσικά έχουμε κάθε δικαίωμα και λόγο να ασκούμε δημόσια κριτική.

Εγκάθετοι κατέλυσαν το κράτος και την Δημοκρατία στην Τρίπολη

Στο νοσοκομείο οι τραυματίες
Κινδύνεψαν ζωές στο περιφερειακό..
Ρίχνουν ευθύνες σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΜΕ
Τα σπάσανε όλα στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο στην Τρίπολη οι κάτοικοι από την Μαντινεία την ώρα που έγινε η ονομαστική ψηφοφορία για την έγκριση του εργοστασίου λυμάτων στην περιοχή.
Την ώρα της ψηφοφορίας κάποιοι εγκάθετοι που δεν είχαν σχέση με τους ντόπιους που διαμαρτύρονταν κόσμια….άρχισαν να κτυπούν περιφερειακούς συμβούλους και να προσπαθούν να κάνουν μεκελειό
Κόλαση….απο παντού  οι πάντες πλέον εκτόξευσαν μπουκάλια και γυαλιά  και καρέκλες εναντίον του περιφερειάρχη κ . Πέτρου Τατούλη και των περιφερειακών συμβούλων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας πολίτης στο μάτι από γυάλινο ποτήρι πολύ σοβαρά που μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο.

Προς τιμήν τους Τατούλης και Δράκος έμειναν όρθιοι και δεν έφυγαν ενώ κινδύνευε η ζωή τους…
Μετά από 15 λεπτά περίπου και αφού είχε γίνει το κτίριο «καλοκαιρινό» ήρθαν και οι ενισχύσεις από την αστυνομία για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, οι δυνάμεις της αστυνομίας παρατάθηκαν μπροστά από τους αγανακτισμένους πολίτες μην μπορώντας και πάλι να ελέγξουν την κατάσταση.
Η αίθουσα κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε…!