Δράση "δεξαμενή" 2012 στη Νίκαια



Το κάλεσμα ήταν αυτό:
Κυριακή 13 Μαΐου -από τις 10.00 το πρωί- το halkidona.gr μαζί με τον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, το ΣΚΑΪ, την Τοπική Εφορεία Προσκόπων Νίκαιας - Κορυδαλλού, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων κ υποστηρικτές το elamazi.gr, το ecomagination, την Πρωτοβάθμια Επαγγελματική Ένωση Πωλητών Α’ Λαϊκής Αγοράς Πειραιώς “Η Συνδικαλιστική Ένωση” και τον Εμπορικό Σύλλογο Νίκαιας, συνδιοργανώνουμε τη φετινή μας δράση.
Καθαρίζουμε, ποτίζουμε, περιποιούμαστε, επισκευάζουμε, αντικαθιστούμε τα χαλασμένα, βά- φουμε, ζωγραφίζουμε, μαθαίνουμε για την πυρόσβεση, παίζουμε μουσική, κάνουμε βόλτα, περνούμε με άλλα λόγια το πρωινό μας στο άλσος παίζοντας και συμμετέχοντας δημιουργικά μικροί και μεγάλοι.



Πήγαμε λοιπόν και εμείς εκεί στα παλιά γνώριμα μας μονοπάτια της Δεξαμενής όπως την λέγαμε, φέρνοντας μας δεκαετίες πίσω σε μνήμες παλιές μαθητικές, που κατεβαίναμε με τα πόδια από την Νεάπολη λοξοδρομώντας λίγο για να κάνουμε την διαδρομή πιο ευχάριστη μέσα στο "δασάκι" με τα πεύκα, για να πάμε στο Γυμνάσιο Νικαίας.
Τα χρόνια πέρασαν και το δασάκι πέρασε από πολλές φάσεις, ακμής και παρακμής, αλλά πάντα παραμένει ενας πνεύμονας για τους κατοίκους της Νίκαιας.
Σήμερα μια πολύχρωμη και πολύβουη ατμόσφαιρα συμμετοχής στην δράση. Πολύς κόσμος, οικογένειες, πολλά παιδιά, νέοι, και πολλοί πρόσκοποι συμπληρώνουν ένα παζλ δημιουργικότητας και ζωής.

Ο δήμαρχος Γ.Ιωακειμίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι μαζικών φορέων αλλά και οι Quilombo ένα σωματείο με δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα. Show, live music events,parties, συμμετοχή σε ημερίδες, φεστιβάλ και ακτιβιστικές δράσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ