ΣΥΜΒΟΛΙΚΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΠρωτοβουλία Πολιτών «Στην Κόρινθο Με Ποδήλατο»

"Ο Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας για το 2012 είναι αφιερωμένος στην Πελοπόννησο και η πόλη μας τιμάται φιλοξενώντας την πρώτη και την τελευταία εκκίνηση διαδρομής, στις 16 και 20 Μαΐου αντίστοιχα.

Σε συνεννόηση με την Ελληνική Ποδηλατική Ομοσπονδία και το Δήμο Κορινθίων, προγραμματίζουμε μια ακόμη ποδηλατοπορεία, για το πρωί της Κυριακής 20/5 η οποία:

- Θα ξεκινήσει στις 9:30πμ στην οδό Εθνικής Αντίστασης, μπροστά από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

- Μέσω του ποδηλατοδρόμου θα καταλήξει γύρω στις 10:00πμ στην παραλία Καλάμια, μπροστά από τα αγάλματα Μ. Αλεξάνδρου - Διογένη, όπου έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση από τους διοργανωτές, πριν την τελευταία εκκίνηση του Γύρου.

- Με το τέλος της εκδήλωσης θα συνεχίσουμε τη ποδηλατοπορεία μας, μέσω των οδών Νοταρά και Ερμού προς τον Αγ. Νικόλαο και τον παραλιακό ποδηλατόδρομο και από το δρόμο της Ποσειδωνίας θα φτάσουμε στη γέφυρα του Ισθμού.

Καλούμε όλους τους φίλους να δώσουν και πάλι το 'παρών', δείχνοντας με τη συμμετοχή τους ότι η Κόρινθος αγαπά το ποδήλατο, με συμμετοχή και πρωτοβουλία που δεν περιορίζεται στο ρόλο του απλού θεατή."