ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ...


Ανάμοικτα συναισθήματα σου προκαλεί το σημερινό άρθρο της ΣΦΕΝΤΟΝΑ για τον πόλεμο μεταξύ των φατριών που λυμαίνονται την εξουσία μέσω της σφραγίδας του ΠΑΣΟΚ. Γιατί είναι πλέον πασιφανές και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη πως ιδεολογίες, πολιτικές, προγράμματα, λαός και άλλα τέτοια κουραφέξαλα, είναι για τους χαζούς... ιδεολόγους αριστερούς!

"Εμείς" διαχειριστές της εξουσίας δηλώνουμε και είμαστε και σε όποιον αρέσουμε....

Ξέρουμε την αγορά της πολιτικής καλύτερα από τον καθένα και τα λόγια μας είναι ντόμπρα και σταράτα ... Δώσε - Πάρε. 

Τι μου λέτε τώρα κ. Μπεγλίτη ... "σεβασμό στο θεσμικό ρόλο"!! ... ωραία λόγια!! 


Σας είδαμε πόσο τον σεβαστήκατε εσείς, σαν βουλευτής και υπουργός τον θεσμικό σας ρόλο, πόσο αντισταθήκατε στην υπογραφή των μνημονίων....


Όμως εγώ είμαι ο άρχων του μαγαζιού για δυο χρόνια ακόμα και το διαχειρίζομαι όπως ξέρω εγώ, εξάλλου πρέπει να φροντίσω και το μέλλον του ..."θεσμάρχη" !


Κράτα με να σε κρατώ... που λέει και ο Λαός.

-----------------------------------------

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ: ”ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ”!
2 Μαΐου, 2012




Μετά από σχετική ερώτηση του Δημήτρη Προβή , ο οποίος φιλοξένησε στην τηλεοπτική του εκπομπή στο ΑΧΙΟΝ τον πρώην Υπουργό Πάνο Μπεγλίτη, ο τελευταίος ξέσπασε κατά του Αλέκου Πνευματικού.

Ο λόγος που ξέσπασε αποτελεί βεβαίως κάτι που εδώ και αρκετό καιρό είναι … ”κοινό μυστικό” για όλη την Κορινθία.

Ότι δηλαδή ο δήμαρχος Κορινθίων έχει μετατρέψει το Δημαρχείο Κορίνθου σε πολιτικό γραφείο της Κατερίνας Φαρμάκη!

Όπως συνηθίζει να μην μασάει τα λόγια του ο Πάνος Μπεγλίτης έστειλε καθαρό μήνυμα -καταπέλτη στο Αλέκο Πνευματικό :

” Έχω βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό όλους τους Δημάρχους Κορινθίας. Δεν τους ζητάω βέβαια να με στηρίξουν πολιτικά για όσα πρόσφερα στο δήμο τους.

Ζητάω να σεβαστούν το θεσμικό τους ρόλο.

Και αυτό βέβαια ισχύει και για τον δήμαρχο Κορινθίων . Θα έπρεπε να έχει σεβαστεί τον θεσμικό του ρόλο και την θεσμική του ουδετερότητα .

Αυτό που κάνει είναι πολιτικά και κυρίως ηθικά ανεπίτρεπτο. Έχει μετατρέψει το δημαρχείο σε πολιτικό γραφείο !”

Μήπως άραγε λέει ψέμματα ο Πάνος Μπεγλίτης;

Και τον περιπτερά και τον καφετζή της γειτονιάς του δημαρχείου να ρωτήσεις θα σου πουν τι πολιτικά “όργια” και τι πολιτικές αθλιότητες γίνονται καθημερινά στο δημαρχείο.

Έχει όντως μετατραπεί και με την βοήθεια του συζύγου της Γιώργου Φαρμάκη αλλά και του ίδιου του Αλέκου Πνευματικού, σε πολιτικό γραφείο της πρώην βουλευτού.

Κατά περίπτωση γίνεται γραφείο ευρέσεως εργασίας, γραφείο αδειών λαϊκής αγοράς ,γραφείο χορήγησης προνοιακών επιδομάτων, γραφείο έκτακτων δημοτικών θέσεων εργασίας, γραφείο εξυπηρέτησης και στήριξης Ρομά και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο κάθε τίμιος πολίτης ως πελατειακή σχέση.

Μέχρι και εμπλοκής του Κοινωνικού Δημοτικού Παντοπωλείου στον προεκλογικό αγώνα της συγκεκριμένης υποψήφιας.

Και επειδή κάποια παπαγαλάκια της κυρίας Φαρμάκη κλαίνε και οδύρονται με το σύνθημα “γιατί τόσο πόλεμο στην κυρία Φαρμάκη” εμείς θα υπενθυμίσουμε την σοφή παροιμία του λαού μας

” Εμ και γα…. και σκούζουν!”

Διερωτώνται τα συγκεκριμένα παπαγαλάκια αν είναι κακό που στηρίζει την Κατερίνα Φαρμάκη ο σύζυγός της Γιώργος Φαρμάκης.

Όχι λέμε εμείς , δεν είναι καθόλου κακό . Αντίθετα και καλό και ενδεδειγμένο είναι.

Μόνο που ο κύριος Φαρμάκης θα έπρεπε να είχε την στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία ή να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος ή να πάρει μια άδεια ενός μηνός ώστε να μην εμφανίζεται στο δημαρχείο και να μην κάνει όλα αυτές τις προεκλογικές απρέπειες που κάνει όλο αυτό το διάστημα μαζί με τον κολλητό του τον Αλέκο.

Να μην εμφανίζεται ως αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κάνοντας τις πελατειακές του σχέσεις μέσα στο δημαρχείο το οποίο ανήκει σε όλους τους Κορίνθιους.

Πολύ σωστά κατήγγειλε τον δήμαρχο Κορινθίων ο Πάνος Μπεγλίτης ότι έχει μετατρέψει το δημαρχείο σε πολιτικό γραφείο!

Δεν πιστεύουμε άλλωστε να είπε κάτι καινούργιο που δεν το γνωρίζουν όλοι οι Κορίνθιοι.

Αυτή η μικρή στενή και αδίστακτη πολιτικά , ομάδα του δημαρχείου που λειτουργεί κάτω από το σκοτάδι και έχει σημαία της την αδιαφάνεια με πολιτικά και ηθικά ανεπίτρεπτο τρόπο, θα πρέπει κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί στα μάτια όλων των Κορινθίων.

Δεν μπορεί και κυρίως λόγω της ανεπάρκειας της αντιπολίτευσης να αλωνίζει , να μην ελέγχεται και να γράφει στα παλιά της τα παπούτσια όλους τους συμπολίτες μας.

Δεν μπορεί αυτή η ομάδα να υβρίζει ,να κατασυκοφαντεί και να οδηγεί στα δικαστήρια όλους τους συμπολίτες μας που δεν ταυτίζονται μαζί της , χαρακτηρίζοντας τους μάλιστα ως “εχθρούς της πόλης”!

Δεν είναι δουλειά του Αλέκου Πνευματικού να τρέχει σαν σεκιουριτάς πίσω από κάθε προεκλογική ομιλία της κας Φαρμάκη, επικουρούμενος και από την στενή ομάδα του.

Δεν έχει αυτό το δικαίωμα για λόγους ηθικής και δεοντολογίας απέναντι σε όλους τους άλλους υποψηφίους όλων των κομμάτων, που πιθανότατα πολλοί από αυτούς να τον έχουν στηρίξει και να τον έχουν ψηφίσει για δήμαρχο της Κορίνθου.

Δεν έχει το δικαίωμα να μετατρέπει το Δημαρχείο σε τσιφλίκι του και να βάζει να δουλεύουν αυτοδιοικητικούς και δημοτικούς υπαλλήλους για τα συμφέροντα της συγκεκριμένης υποψηφίου.

Κύριε δήμαρχε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμα και όλα τα ΜΜΕ να κιοτέψουν και σας κάνουν τεμενάδες η sfedona.gr θα κρατάει ψηλά της σημαία της σκληρής αλλά έντιμης κριτικής για την προάσπιση των ελεύθερων και δημοκρατικών δικαιωμάτων όλων των Κορινθίων απλών και επωνύμων. Ξαναλέμε ότι αυτή η πόλη και το δημοτικό της κατάστημα δεν αποτελούν τσιφλίκι σας.

Λάκης Γιαννιδάκης