ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ:ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ– ΠΟΓΚΡΟΜ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ



















Η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου καταγγέλλει τη μετατροπή του στρατοπέδου Κορίνθου κυριολεκτικά μέσα σε μία νύχτα σε ναζιστικής έμπνευσης στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου ήδη έχουν φυλακιστεί 400 μετανάστες. Καταγγέλλουμε το ρατσιστικό πογκρόμ «Ξένιος Δίας» που σήμερα ξεκίνησε και στην πόλη μας, κατά το οποίο κρατούνται και μεταφέρονται στην Αθήνα συμπολίτες μας με μόνο κριτήριο το χρώμα του δέρματός τους – ήδη έχουν προσαχθεί πάνω από 100 άτομα.
Η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη: κανένα στρατόπεδο συγκέντρωση
ς ποτέ και πουθενά. Αρνούμαστε να ξαναζήσουμε τη φρίκη του φασισμού. Μας θέλουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας, να κατηγορεί ο ένας τον άλλο. Λέμε όχι στον κοινωνικό κανιβαλισμό. Να πολεμήσουμε την εξαθλίωση, όχι τους εξαθλιωμένους!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 23/8 ΣΤΙΣ 6:30 μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΠΟΓΚΡΟΜ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ

Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου


Giorgos Vasiliadis Οταν μια μικρή κοινωνία μιας πόλης χάνει την συνοχή της και την πολιτιστική της ταυτότητα,οταν επικρατούν η αδιαφορία η απαξιωση η επιβραβευση του κουτσαβακισμου και της ανομιας απο τους πρωτους πολιτες της πολης, οταν εγκαταλειπεις καθε συλλογικη προσπαθεια και αντισταση και καταγινεσαι με την δικη σου πολιτικη συνεχεια και επιβιωση,τότε όλα είναι πιθανά να συμβούν γιατι απλά σε έχουν υποχειριο.... - Posted using BlogPress from my iPad