Συναυλία με τον ντράμερ Γιώργο Κόλλια την Παρασκευή 9/9!


























Το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων σας προσκαλεί στη δεύτερη εκδήλωση της σειράς εκδηλώσεων με το δηλωτικό τίτλο : «ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ…» ,
στην οποία παρουσιάζει νέους συνδημότες μας που διακρίθηκαν για το έργο τους εκτός των συνόρων του Δήμου μας και της χώρας μας.
Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 , στις 8.30μμ στο χώρο του Κέντρου Νέων Κορινθίας (τέρμα Κολιάτσου - Κόρινθος ) παρουσιάζουμε και τιμούμε το ντράμερ Γιώργο Κόλλια.
Ο Κορίνθιος Γιώργος Κόλλιας , έκανε τα πρώτα του βήματα στη Φιλαρμονική Κορίνθου αλλά ανήκει πλέον την ελίτ των παγκοσμίου φήμης ντράμερ και της μουσικής γενικότερα.
Είναι μέλος του συγκροτήματος Nile ( Νείλος ) της Νέας Υόρκης και θεωρείται ένας από τους ταχύτερους και με ιδιαίτερη τεχνική μουσικούς της ντραμς στον κόσμο.


  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   Λόγω πιθανών κακών καιρικών συνθηκών η τιμητική εκδήλωση για τον Κορίνθιο ντράμερ Γιώργο Κόλλια, που διοργανώνεται από το ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων και είχε προγραμματισθεί για την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στην αυλή του Κέντρου Νέων Κορινθίας, μεταφέρεται στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, την ίδια μέρα και ώρα. - Posted using BlogPress from my iPad