Καταγγελία κατοίκων της Νεάπολης για κεραία κινητής τηλεφωνίας.




¨Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην περιοχή μας και συγκεκριμένα επί των οδών ΝΕΑΡΧΟΥ 9 & ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 156 εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE ) έχει καταθέσει φάκελο στην πολεοδομία του δήμου ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ για την νομιμότητα του κτηρίου, προκείμενου η εταιρεία να εγκαταστήσει την κεραία με την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.
Γνωρίζοντας όλοι ότι η περιοχή είναι κατοικημένη και ότι πολύ κοντά βρίσκονται σχολεία (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ)

Κάτοικοι της ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,ΕΚΛΗΣΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ πρέπει να αποτρέψουμε την εγκατάσταση της με κινητοποιήσεις ,και συλλογή υπογραφων,και συνάντηση με τον δήμαρχο ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.¨

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ¨Κόντρα στο ρεύμα ¨ Κ.Παπαδόπουλο : ´ ¨Η απόσταση απο τα 2 δημοτικά σχολεία και τα νηπηγωγεία είναι απαγορευτική για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας. Η Άμεση παρέμβαση των Κατοίκων καθώς και της εκπαιδευτικής κοινότητας των Σχολείων είναι αυτή που θα "βάλει τα πράγματα στην θέση τους "

Η κατάσταση με τις κεραίες έχει πάρει πάλι μεγάλες διαστάσεις , η εταιρείες εκμεταλλεύονται την ανάγκη πλέον όλο και περισσοτέρων συμπολιτών μας για χρήματα η για άλλες αποδοχές και βάζουν πλέον χωρίς κανένα ελεγχο παντού τέτοιες κεραίες .

Η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει το θέμα γραφειοκρατικά, ενώ το θέμα των κεραιών είναι θέμα ποιότητας Ζωής και Υγείας πρώτα απο όλα κια μετά θέμα νομιμότητας .

Τα κέρδη των εταιρειών δεν μπορεί να είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .
Οσο και να προσπαθούν τα κέρδη τους να τα περιτυλίξουν με τον μανδύα της νομιμότητας .