Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νίκαιας ψηφίζει για αντιπροσώπους την Κυριακή.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης:

Την Κυριακή 25 Νοέμβρη 2012 από το πρωί στις 10 μέχρι το βραδάκι στις 7 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Π. Ράλλη 215 - 3ος όροφος) ψηφίζουμε για να εκλέξουμε τους αντιπρόσωπους για την πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 30/11 έως 2/12/2012.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας, αλλά και αυτοί/ές που θα εγγραφούν ανήμερα της ψηφοφορίας.
Μην αφήσουμε αυτό το σπουδαίο δικαίωμά μας, δηλαδή να ψηφίσουμε αυτούς/ές που θα μας αντιπροσωπεύσουν στην συνδιάσκεψη και αυτούς/ές που θα αποτελέσουν το συντονιστικό , να πάει χαμένο.

Μαζική συμμετοχή σε αυτές τις διαδικασίες, σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Με την ευκαρία της εκλογικής διαδικασίας σας γνωρίζουμε ότι με πρωτοβουλία δική μας ξεκινάμε στην Νίκαια δίκτυο αλληλεγγύης για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικές ανάγκες. Ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνουμε στη χώρα μας.
Με την ευκαρία της συνέλευσης σας καλούμε όσοι και όσες έχουν τη δυνατότητα ας φέρουν μαζί τους λίγα συσκευασμένα όμως τρόφιμα, όπως : όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, λάδι, γάλα εβαπορέ και οποιαδήποτε άλλη τροφή συσκευασμένη.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ