ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΑΙΑΣ



Μπροστά στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την δημιουργία του ενιαίου φορέα που θα διεξαχθεί 30/11 έως 2/12/12 ο ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας σας καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση την Δευτέρα 19 Νοέμβρη 2012 και
ώρα 7 το βράδυ στην αίθουσα του συλλόγου "Εγιρδίρ Πισσιδίας" Ηλιουπόλεως 102 Νίκαια (ακριβώς δίπλα στη Μάντρα του Μπλόκου) με τα παρακάτω θέματα:

Παρουσίαση του προσχέδιου διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με εισηγητές τους Πέτρο Καλκανδή και Γιάννη Αλμπάνη
Εκλογή εφορευτικής επιτροπής με σκοπό την διενέργεια ψηφοφορίας για την εκλογή αντιπροσώπων της οργάνωσης στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη
Το προσχέδιο διακήρυξης είναι κείμενο εργασίας. Διαμορφώθηκε μετά από συζητήσεις στην Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Έχει συμφωνηθεί πως το κείμενο είναι βάση για συζήτηση ωστόσο όπως είναι φυσικό και σ’ αυτό το κείμενο υπάρχουν επιμέρους διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις. Από την μεριά μας σαν προσωρινή συντονιστική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας θέλουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών της οργάνωσης και ιδιαίτερα των νέων εγγραφέντων μελών (θεωρείστε το κάπως σαν καθήκον με την ευρύτερη έννοια) για να ακούσουν, να ζητήσουν διευκρινίσεις και να εκφράσουν τις απόψεις τους επί του κειμένου.

Για την προετοιμασία σας ολόκληρο το κείμενο " ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ" υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (www.syriza.gr) και καλό θα είναι όσοι και όσες μπορούν να το διαβάσουν .

Σας γνωρίζουμε ότι με πρωτοβουλία δική μας ξεκινάμε στην Νίκαια δίκτυο αλληλεγγύης για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικές ανάγκες. Ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνουμε στη χώρα μας.
Με την ευκαρία της συνέλευσης σας καλούμε όσοι και όσες έχουν τη δυνατότητα ας φέρουν μαζί τους λίγα συσκευασμένα όμως τρόφιμα, όπως : όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, λάδι, γάλα εβαπορέ και οποιαδήποτε άλλη τροφή συσκευασμένη.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ

Η προσωρινή γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας