Χριστούγεννα όλοι μαζί! Στην Κόρινθο.



Ένα τριήμερο που οργανώνεται από πολίτες και συλλογικότητες της Κορίνθου και απευθύνεται σε όλους, κυρίως μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους και περιλαμβάνει πολυ παιχνίδι, μουσικές, κουκλοθέατρο, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, ζωντανή μουσική, ανταλλακτικό παζάρι, φαγητό και πολλή αγάπη!
Όλοι όσοι θέλουν να περάσουν λίγες ώρες από τις φετινές γιορτές με τους γείτονες, τους γνωστούς, αλλά και τους άγνωστους και να γνωριστούν μαζί τους καλύτερα και να ανταλλάξουν ευχές, μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το
τριήμερο. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να φέρουν μαζί τους τρόφιμα - σε όποια ποσότητα επιθυμουν - και το μεγάλλο τους χαμόγελο.
Τα τρόφιμα που θα προσφέρει ο καθένας μας, θα μαζέυονται και θα μαγειρέυονται σε τρεις χώρους στην πόλη της Κορίνθου και θα προσφέρονται ως γεύμα και τις τρεις ημέρες σε συμπολίτες μας που δυσκολεύονται με την καθημερινότητά τους.

Κάθε μέρα από τις 4 το μεσημέρι έως τις 10.30 το βράδυ θα βρισκόμαστε στο χώρο της Δημοτικής αγοράς. Σύντομα θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Απότερος στόχος μας είναι να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά όλοι μαζί (όσοι από εμάς θέλουμε φέτος να είναι η πρωτοχρονιά μας διαφορετική).