Νέα απειλή με αυτόφωρο κατά του Λάκη Γιαννιδάκη της sfedona.gr !



Πριν από λίγο στο facebook ο Λάκης Γιαννιδάκης  έγραψε:

"Φιλαράκια μου να σας δώσω και μια έκτακτη είδηση:΄
Τα γνωστά συμφέροντα και η διαπλοκή τους με την εξουσία έδρασαν και πάλι εναντίον μας και εναντίον της sfedona.gr
Από πολύ πρωί σήμερα η Αστυνομία προσπαθεί να μας οδηγήσει στο αυτόφωρο επειδή έκανε μήνυση εναντίον της εφημερίδας ο γνωστός "δημοτικός μάγειρας" Ηλίας Κακογιάννης (Κορίνθιαν Πάλας).
Ο λόγος είναι επειδή τολμήσαμε(!!) να δημοσιοποιήσουμε την καταγγελία των μαθητών και των γονιών τους στο Μουσικό Γυμνάσιο Κορίνθου σύμφωνα με την οποία οι μαθητές έκαναν αποχή από το γεύμα επειδή ήταν απαράδεκτο και ποιοτικά και ποσοτικά!

Μάλιστα γονείς μαθητών μας ενημέρωσαν ότι βρέθηκαν και αντικείμενα μέσα στο φαγητό των παιδιών!
Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου αφού πρώτα ενδιαφέρθηκε να μάθει που βρισκόμαστε (!!) μας ενημέρωσε για την μήνυση του κ. Κακογιάννη λέγοντάς μας ότι πρέπει να πάμε στο αστυνομικό τμήμα γιατί είναι διαρκές το αδίκημα (νόμος περί τύπου).
Δεν έχουμε απολύτως τίποτα με την αστυνομία. Την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι!
Τα γνωστά κέντρα της εξουσίας στον τόπο μας είναι υπεύθυνα που επιδιώκουν με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος τον αφανισμό της sfedona.gr και του Λάκη Γιαννιδάκη προσωπικά.
  Μία ακόμα μήνυση και ένας ακόμα σκηνοθετημένος και κατευθυνόμενος διωγμός μας, για εκφοβισμό και εξαναγκασμό μας σε "δήλωση μετανοίας"!
Δεν θα μακρηγορήσουμε επαναλαμβάνοντας τις πάγιες θέσεις μας που στηρίζονται σε αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες!


Απλά θα απαντήσουμε με τους στίχους του Νικόλα Άσημου
"Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλες νεκροθάφτες!!"


Εμείς ασφαλώς, δηλώνουμε για μια ακόμα φορά αλληλέγγυοι με τον "παράνομο"και πολλαπλά διωκόμενο Λάκη,  που... "τολμά" και  γράφει "καταγγελίες"...