«ΘΡΙΑΜΒΟΣ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ !


-Παραλία Καλάμια, παραλία Ποσειδωνίας ,Παραλία Κανταρέ και Παραλίες Λεχαίου, Περιγιαλίου , Άσσου, Κεχρεών , Λουτρών ,Αλμυρής, Κατακαλίου, Λυχνάρι και Κόρφου  : ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2013.

Ο δήμαρχος των έργων (!!), ο συνομιλητής των αγαλμάτων, το «νόμπελ» της προχειρότητας και της ανευθυνότητας,  οδηγεί την ιστορική πρωτεύουσα της Κορινθίας , την πύλη της Πελοποννήσου με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη οικονομική καταστροφή.
Καμία μέριμνα καμία ουσιαστική παρέμβαση για την αναβάθμιση και την οικονομική ανάπτυξη της πάλαι ποτέ λαμπερής και κραταιάς Κορίνθου.
Σε πλήρη ανυποληψία η πόλη τόσο Πανελλήνια όσο και Διεθνώς.
Την στιγμή που ο ο «κωμικοτραγικός δήμαρχος» αυτοσχεδιάζει νύχτα και παίρνει αποφάσεις του ποδαριού ερήμην συνεργατών και ειδικών ,η πόλη του δεν κατάφερε για το 2013 να κερδίσει ούτε μια Γαλάζια σημαία σε παραλία της!
Και αυτό γιατί χρειάζονται συγκεκριμένα κριτήρια στις παραλίες (συνολικά 31) για να κερδίσουν την φημισμένη διεθνώς γαλάζια σημαία.
Κριτήρια ουσιαστικά και όχι συνομιλίες με τα   αγάλματα  του Διογένη του Αλέξανδρου  και του Κολοκοτρώνη  και κλαδέματα του κήπου του Δημοτικού Μάγειρα !!
Δυστυχώς για τον επαγγελματικό κόσμο της Κορίνθου ,η ανεκδιήγητη δημοτική αρχή του Αλέκου Πνευματικού  αποδείχθηκε ανεπαρκής και ανίκανη για να προβάλει την πόλη σε όλη την χώρα αλλά και σε όλο τον κόσμο.
ΠΗΓΗ:  http://sfedona.gr/