Η Τράπεζα Χρόνου Κορίνθου και η Υπαίθρια Βιβλιοθήκη - Κόρινθος, στην έκθεση "Κορινθία 2013"

 

Στην έκθεση "Κορινθία 2013", συμμετέχουν και παρουσιάζονται δύο από τα αλληλέγγυα/συμμετοχικά εγχειρήματα που έχουν δημιουργηθεί στην Κόρινθο. Η Τράπεζα Χρόνου Κορίνθου (www.txkorinthou.gr) και η Υπαίθρια Βιβλιοθήκη - Κόρινθος.
 Σκοπός της συμμετοχής, είναι η ενημέρωση όσων περισσότερων συμπολιτών μας είναι δυνατόν, σχετικά με την αλληλεγγύη, την αυτοοργάνωση και τις συμμετοχικές δομές που υπάρχουν στην Κόρινθο.
Το περίπτερο παραχωρήθηκε, από το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε έναν ενιαίο χώρο που φιλοξενεί όλες τις εθελοντικές οργανώσεις και τα εγχειρήματα ενεργών πολιτών του νομού μας.
Αύριο, Σάββατο 28 Σεπτέμβρη, από τις 10 το πρωί, όλες αυτές οι ομάδες εθελοντών/ενεργών πολιτών/αλληλέγγυων θα μιλήσουν/παρουσιάσουν στο κοινό τις δράσεις τους στον συνεδριακό χώρο της έκθεσης.

Η Ολγα Παπαλεξάνδρου , εκ μέρους της διαχειριστικής ομάδας της Τράπεζας Χρόνου Κορίνθου, θα κάνει μια σύντομη (15 λεπτά) παρουσίαση των βασικών χαρακτηριστικών της λειτουργίας της. Όσοι Κορίνθιοι ενδιαφέρεστε να μάθετε πως λειτουργεί αυτό το εγχείρημα, που στον 1,5 χρόνο λειτουργίας του, έχει καταφέρει να βοηθήσει μέσω των ανταλλαγών υπηρεσιών και να ενώσει ένα σωρό ανθρώπους σε παρέες και φιλίες, ας έρθετε. Θα χαρούμε πολύ να είστε μαζί μας.
 
"Η υπαίθρια βιβλιοθήκη συμμετέχει φέτος στην έκθεση "Κορινθία 2013" ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για το συλλογικό/συμμετοχικό εγχείρημά μας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης (Πέμπτη έως Κυριακή) όσοι από εσάς επισκεφτείτε την έκθεση, μπορείτε να φέρνετε και βιβλία που θέλετε να προσφέρετε!
Σας περιμένουμε! Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν!
Θα μας βρείτε στο τμήμα της έκθεσης που φιλοξενούνται τα περίπτερα των εθελοντικών οργανώσεων και των ενεργών πολιτών."