Που διοχετεύονται τα αστικά λύματα του Κόρφου;

Πριν τρία χρόνια στις 11/9/2010 στο "ΣΟΛΥΓΕΙΑ"  κάναμε αυτή την ανάρτηση. Πρόσφατα έτυχε φεύγοντας από τον Κόρφο προς Αθήνα να συναντήσω μπροστά μου το "γνωστό" βυτιοφόρο εκκενώσεων βόθρων "ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ" που ανηφόριζε από τον Κόρφο. Παρέμεινα από πίσω του μέχρι που είδα να ανάβει το δεξιό φλας και να στρίβει στον χωματόδρομο που είναι το εκκλησάκι του Αγίου Χριστόφορου. Ακολούθησα σε μια πορεία περίπου 1 χιλιόμετρου μέσα σε δασική έκταση, όπου ξαφνικά βλέπω "απαγορευτικό σήμα¨ και στο βάθος ο δρόμος κατέληγε σε μια περιφραγμένη είσοδο μέσα στην οποία είχε μπει προηγουμένως το βυτιοφόρο.....Την συνέχεια δεν την είδα. Τη φαντάζομαι...
Επειδή όμως σαν υπεύθυνοι πολίτες έχουμε υποχρέωση να ξέρουμε τι συμβαίνει με τα αστικά λύματα του Κόρφου, που διοχετεύονται και πως, αν επεξεργάζονται η απλά αδειάζονται σε κάποια τρύπα αν η τιμή που πληρώνει ο πολίτης για το βυτίο είναι για άδειασμα σε βιολογικό στην Κόρινθο, η σε παρακείμενη τρύπα.... 
Μέχρι τώρα απαντήσεις από την δημοτική αρχή, δεν έχουμε πάρει, ενώ στην πρόσφατη έκθεση πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής διαβάζουμε:
"Οριστικοποιείται η ανασύνταξη της τεχνικοοικονομικής μελέτης του αποχετευτικού λυμάτων και Βιολογικού καθαρισμού στην περιοχή του Κόρφου και του Σοφικού. Ο φάκελος υποβάλλεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προς ένταξη στο ΕΣΠΑ και έχουμε τη προφορική διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη για την ικανοποίηση του αιτήματός μας."
Μέχρι τότε όμως.... 
Ψάξαμε λίγο το θέμα και βρήκαμε μελέτη και πρόταση για την φυσική επεξεργασία μικρών ποσοτήτων σαν του Κόρφου, πρόταση που αναλύεται στη διεύθυνση: https://www.dropbox.com/s/as4c7puoftjxk7m/ethg30p20-21.pdf .