Κινητοποίηση καθηγητών της Νίκαιας-Ρέντη, επαναβεβαιώνουν την συνέχιση του αγώνα!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προγραμματισμένη κινητοποίηση, μετά από κάλεσμα της απεργιακής επιτροπής καθηγητών Νίκαιας-Ρέντη, στη πλατεία της Παιδικής Στέγης στη Νίκαια. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε, οι καθηγητές, μετά τα μεγάλα ποσοστά συμμετοχής που σημείωσε η απεργία τους την πρώτη εβδομάδα, επαναβεβαιώνουν την απόφασή τους για απεργιακές κινητοποιήσεις, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει θέση. Στη συνέχεια οι καθηγητές, γονείς και αλληλέγγυοι πολίτες μοίρασαν υλικό  ενημέρωσης  για τις κινητοποιήσεις τους, στην κεντρική λεωφόρο της Π.Ράλλη.
Συμφωνα με τελευταία ενημέρωση η Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας η οποία συνήλθε την Παρασκευή για να αποφασίσει την πορεία της απεργίας των Καθηγητών αποφάσισε τα παρακάτω: "Συνεχίζουμε τον απεργιακό αγώνα διαρκείας με απεργία Δευτέρα -Τρίτη, νέες Συνελεύσεις την Τρίτη και Γενική Συνέλευση Προέδρων ΕΛΜΕ την Τετάρτη.
 Η πλειονότητα των ΕΛΜΕ είχε ψηφίσει 5νθήμερη απεργία ωστόσο αυτή δεν πέρασε οριακά στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ καθώς είχε την πλειοψηφία των ΕΛΜΕ (56 στις 85, δηλαδή 65,9%) αλλά όχι τα 2/3 των ψήφων που απαιτούνται.