Η Ο.Μ. Νίκαιας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε την συνέλευση της.

 
Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 9/10/13 στο Δημαρχείο της Νίκαιας η συνέλευση της Οργάνωσης Μελών (Ο.Μ.) Νίκαιας του ΣΥΡΙΖΑ.  
Στη συνέλευση διατέθηκε στα μέλη και το "φρεσκοτυπωμένο" βιβλιαράκι με το νέο καταστατικό του κόμματός μας, όπως ψηφίστηκε στο πρόσφατο 1ο συνέδριο.
Έγινε συζήτηση πάνω στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ενώ συζητήθηκαν προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση της καθημερινής δουλειάς που πρέπει να αναπτύσσουν τα κομματικά μέλη.
Ανακοινώθηκαν επίσης μια σειρά από τρέχουσες εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται το προσεχές διάστημα.
 
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ - ώρα 12 το μεσημέρι στο ΠΕΡΑΜΑ στην Πλατεία Ηρώων Μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση παμπειραικού-παναττικού χαρακτήρα με σύνθημα-αίτημα : "Ο Παύλος Φύσσας ζει - να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής"

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ - ώρα 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Καραΐσκάκη). Σημαντική παμπειραϊκή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Στην ανοιχτή αυτή σύσκεψη θα παρουσιαστούν οι αποφάσεις του κόμματος από συγκεκριμένο στέλεχος από το Πανελλαδικό Τμήμα Αυτοδιοίκησης που έχει την ευθύνη για τον Πειραιά και πρέπει να συμμετάσχουν τα μέλη της Ν.Ε., το Τμήμα Αυτοδιοίκησης Πειραιά, οι Συντονιστές των Οργανώσεων Μελών, όλοι οι αιρετοί που δεν ανήκουν σε προηγούμενη κατηγορία και φυσικά όποιο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να την παρακολουθήσει. 
 
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ - ώρα 7.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του ΡΕΝΤΗ (Μπιχάκη 15 απέναντι από το Δημαρχείο)
Σπουδαία πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Ρέντη με κεντρικό θέμα " Να βάλουμε τέλος στα μνημόνια και στον φασισμό" και ομιλήτρια την βουλευτίνα Σοφία Σακοράφα.