Πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Α. Νταβανέλλο.Τετάρτη 20 Νοέμβρη στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΑΙΑΣ.



Αφιερωμένη στα 300 φύλλα της εφημερίδας "ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ", πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Α. Νταβανέλλο θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 7μ.μ. στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Πέτρου Ράλλη 238).

"Μέσα στις σελίδες της «ΕΑ» παρουσιάστηκαν όλα τα κρίσιμα ζητήματα της εκάστοτε πολιτικής συγκυρίας, του κόσμου των αντιστάσεων και της Αριστεράς, τόσο εντός χώρας, όσο και διεθνώς.
Ιδιαίτερα σήμερα που, μπροστά στο μέγεθος της καπιταλιστικής κρίσης, οι κυρίαρχες δυνάμεις και οι κυβερνήσεις τους συντρίβουν εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις πολλών δεκαετιών, διαλύοντας παράλληλα το όποιο κοινωνικό κράτος έχει απομείνει, αυτή η προσπάθεια απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και από εμάς. 
Με δίκτυο διακινητών τα μέλη και μη της ΔΕΑ, του ΣΥΡΙΖΑ, συνδικαλιστές, αγωνιστές των κινημάτων, τους καθημερινούς ανθρώπους που αναγνωρίζουν τη σημασία της συλλογικής-οργανωμένης πάλης και διεκδικούν έναν κόσμο ελευθερίας και δικαιοσύνης. 
Με ισχυρή την πεποίθηση ότι ακόμα και στην εποχή του διαδικτύου μια αριστερή εφημερίδα άποψης αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο εργαλείο ενημέρωσης και γνώσης, πολιτικής παρέμβασης και γενίκευσης των αναγκαίων πολιτικών συμπερασμάτων. 
Όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ, χωρίς εσάς, τους αναγνώστες μας. Όλες και όλους που μας διαβάζετε, διαδίδετε τις ιδέες μας και μας στηρίζετε οικονομικά. Γι’ αυτό και σας ευχαριστούμε. 
Εμείς από τη μεριά μας δεσμευόμαστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και χρήσιμοι για τους αγώνες της τάξης μας. Ήδη από το επόμενο φύλλο ετοιμάζουμε αλλαγές και βελτιώσεις, αφουγκραζόμενοι την πρωτοφανή περίοδο απαιτήσεων, δυσκολιών, αλλά και ιστορικών ευκαιριών για το κίνημα και την Αριστερά."

Αναφέρει μεταξύ άλλων η Συντακτική Επιτροπή της «Εργατικής Αριστεράς»