Αντιφασιστική συγκέντρωση. Σάββατο 21/12, 10πμ, Σωτήρος & Καραΐσκου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ
Καμία ανοχή στους Νεοναζί! Να τελειώνουμε επιτέλους με το φασισμό!
Το ΚΙΝΗΜΑ θα βγάλει στην παρανομία τους χρυσαυγίτες φονιάδες!


Τα αιματοβαμμένα χέρια των νεοναζί της Χρυσής Αυγής τολμούν να κάνουν επικοινωνιακό μοίρασμα τροφίμων "μόνο για αίλυνες", στο κέντρο του Πειραιά. Τα χέρια που δολοφόνησαν τον Σαχζάντ Λουκμάν και τον Παύλο Φύσσα προσπαθούν να ανασυνταχθούν και να ξεπλύνουν τα εγκλήματά τους, παίζοντας το "καλά παιδιά", κάνοντας φιλανθρωπία από τα πάνω.
Αυτοί που συνεχίζουν να νομιμοποιούνται πλήρως από την κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζει ό,τι θέλουν και αυτοί, από διώξεις κατά συνδικαλιστών μέχρι στρατόπεδα συγκέντρωσης για μετανάστες και τοξικομανείς, μέχρι εργασιακές συνθήκες Νταχάου για Έλληνες και μετανάστες (βλέπε Σητεία και Μανωλάδα). Αυτοί ζητάνε σήμερα να αθωωθούν, όχι μόνο για το φόνο του Φύσσα που αποδεδειγμένα διέπραξαν, αλλά και για δεκάδες φόνους ή δολοφονικές επιθέσεις που έχουν οργανώσει τα τελευταία χρόνια εις βάρος όσων δεν ταιριάζουν στα ναζιστικά “πρότυπά” τους, από τον Κουσουρή ως τον Λουκμάν.
Το κίνημα γνωρίζει πολύ καλύτερα τι εστί καθημερινή και έμπρακτα αληθινή αλληλεγγύη, παλεύοντας καθημερινά σε όλους τους εργασιακούς και κοινωνικούς χώρους, με συλλογικότητα, αυταπάρνηση, πάντα ταξικά!

Για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα, οι νεοναζί να μην σηκώσουν κεφάλι. Εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι!

• Ούτε στον Πειραιά ούτε πουθενά!
• Διάλυση των φασιστικών συμμοριών
• Καμία ανοχή στους νεοναζί, καμία ανακωχή με την κυβέρνηση των τραπεζιτών
• Λεφτά για σχολεία και νοσοκομεία, όχι για στρατόπεδα και αστυνομία
• Δουλειά στους ανέργους – φόρους στους πλούσιους!

Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”