Αντιφασιστική Συγκέντρωση για την καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων του μετανάστη εργάτη Σαχζάντ Λουκμάν στα Πετράλωνα.

Η Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό” καλεί την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη στις 9 π.μ., στα δικαστήρια της λεωφόρου Αλεξάνδρας και Λουκάρεως στην Αντιφασιστική Συγκέντρωση για την καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων του μετανάστη εργάτη Σαχζάντ Λουκμάν στα Πετράλωνα.
Απαιτούμε να μην πέσουν στα “μαλακά” οι δολοφόνοι χρυσαυγίτες.
Να διερευνηθούν εξονυχιστικά οι σχέσεις και οι διασυνδέσεις των δύο μαχαιροβγαλτών με το δίκτυο των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής και τους πολιτικούς προϊσταμένους του.
Η έκβαση της συγκεκριμένης δίκης με την απόδοση δικαιοσύνης – για πρώτη φορά – σε θύματα ρατσιστικών επιθέσεων μπορεί να στείλει το μήνυμα σε κάθε επίδοξο ρατσιστή μαχαιροβγάλτη πως δεν θα χαίρει ασυλίας από την πολιτεία. Επίσης μπορεί να συμβάλλει στον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, όταν θα διεξαχθεί η δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας.
Την ίδια μέρα το απόγευμα στις 5 μ.μ. στην Ομόνοια, ημέρα πανευρωπαϊκής δράσης ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, καλούμε στο Συλλαλητήριο της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης, στην οποία συμμετέχει και η Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”.
Δαπάνες για σχολεία και νοσοκομεία, όχι για στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ποτέ ξανά φασισμός!

Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”