Εκδήλωση μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στις 5 το απόγευμα από τους γονείς του Σαχζάντ Λουκμάν.



"Καμιά μάνα, κανένας πατέρας να μην ζήσει ξανά το πόνο μας, όταν μάθαμε ότι το παιδί μας το μαχαίρωσαν την ώρα που πήγαινε να βγάλει ένα μεροκάματο". Εκδήλωση μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στις 5 το απόγευμα στο σημείο που έπεσε νεκρός στο Κερατσίνι από τους γονείς του Σαχζάντ Λουκμάν, ο οποίος μαχαιρώθηκε στις 17 Ιανουάριου του 2013 από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 5 μμ, στη συμβολή των οδών Παν. Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας και την καλεί η Κίνηση "Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή".

Οι γονείς του 27χρονου Λουκμάν Ζαχζάτ, ο Χαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι, που θα παρευρεθούν, έχουν εκφράσει την επιθυμία να συναντήσουν την οικογένεια του Π. Φύσσα ενώ σε δήλωσή τους αναφέρουν πως:

"Καμιά μάνα, κανένας πατέρας να μην ζήσει ξανά το πόνο μας, όταν μάθαμε ότι το παιδί μας το μαχαίρωσαν την ώρα που πήγαινε να βγάλει ένα μεροκάματο για να ζήσουμε. Είμαστε φτωχοί άνθρωποι και μεγάλη οικογένεια.
Είναι κρίμα, χάθηκαν παιδιά σαν τον Σαχζάτ και τον Παύλο από φασίστες δολοφόνους.

Γιατί; "

 Οι γονείς του Παύλου Φύσσα με τηλεφωνική επικοινωνία ζήτησαν να μεταφερθούν τα πιο θερμά συλλυπητήρια τους στους γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν.