ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ..




 Σε λεωφορείο της γραμμής προς Πειραιά, δυο ελεγκτές των ταγμάτων εφόδου του ΟΑΣΑ έκοψαν κλήση στο συναγωνιστή μας Δημήτρη Σόρα.
Παρά το ότι ο Δημήτρης τους έδειξε τη κάρτα ανεργίας του (είναι επί χρόνια άνεργος και όλοι γνωρίζουμε τους αγώνες που έχει δώσει σε κάθε κάλεσμα του κινήματος) και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε να τους πείσει να μην τον γράψουν αφού έτσι κι' αλλιώς ''λεφτά δεν υπάρχουν'', οι δωσίλογοι ταγματασφαλίτες, τα τσιράκια του ΟΑΣΑ έκοψαν κλήση στο συναγωνιστή ''αδιαφορώντας για τη κατάσταση στην όποια βρίσκεται'' και μάλιστα όταν αντέδρασε γιατί έκοβαν κλήση και σε μια νεαρή κοπέλα που προφανώς δεν είχε τα χρήματα για το εισιτήριο, δημιουργήθηκε ένταση και....ανταλλάχθηκαν ''εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις''.

Επειδή φαίνεται οτι οσο χειροτερεύει η οικονομική κατάσταση των συμπολιτών μας, βλέπουμε οτι τόσο περισσότερο ''σφίγγουν τη θηλεια γύρω απο το λαιμό τους, θα πρέπει να αντιδράσουμε ''άμεσα και δυναμικά''.

Καλούμε όλα τα μέλη του κινήματος, αλλά και όσους θεωρούν ότι θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό τον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20/1 ΣΤΙΣ 11 ΠΜ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΟΥ 6 ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ, σε ''δυναμική παρέμβαση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης'' προς το συναγωνιστή μας, αλλά και για προειδοποίηση για ολα οσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα από τα ''νέα τάγματα εφόδου'' σε βάρος των εξαθλιωμένων σε πολλές περιπτώσεις συμπολιτών μας.

Πλέον ο πόλεμος που μας έχουν κηρύξει είναι απροκατάληπτος και προφανώς, δεν θα πρέπει να μείνουμε απαθείς.

ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ