ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ



- Στη γειτονιά του Παύλου δεν έχουν θέση οι φασίστες

Όταν, μετά από τις συλλήψεις κεντρικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, η κυβέρνηση έπλεκε το εγκώμιο της αστυνομίας και δήλωνε ότι πλέον τελειώσαμε με το φασισμό στην Ελλάδα, όλοι μας γνωρίζαμε πόσο επικίνδυνος ήταν αυτός ο ισχυρισμός.
Λίγο καιρό μετά, με τον αρχηγό τους στη φυλακή, οι φασίστες έρχονται να διαψεύσουν την κυβέρνηση και το success story, χτυπώντας στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα. Το Σάββατο 25/1 μία ομάδα 80-100 χρυσαυγιτών παρέλασαν με στρατιωτικό βηματισμό στο Κερατσίνι, μοίρασαν φυλλάδια, και κατέβασαν το πανό που είχε αναρτηθεί στο τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Στη συνέχεια, εξοπλισμένοι με κράνη και ρόπαλα, επιτέθηκαν στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Ρεσάλτο» με πέτρες, προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα. Σε όλη αυτή την πορεία τους, η αστυνομία τους παρακολουθούσε και δεν παρενέβη.
Το θράσος των φασιστών να επανεμφανιστούν στη γειτονιά του Παύλου, να βεβηλώσουν το χώρο της δολοφονίας και να επιτεθούν σε ένα αυτοδιαζειριζόμενο στέκι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Και αυτή τη φορά όχι από την κυβέρνηση,  αλλά από τον κόσμο του Κερατσινίου, από όλους αυτούς που θέλουν να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια και τον αγώνα του Παύλου απέναντι στους δολοφόνους του. Δικό μας χρέος είναι να είμαστε μαζί τους.
Καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία στο Κερατσίνι την Παρασκευή 31 Γενάρη στις 18:00 στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα  στην Π. Τσαλδάρη.