Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ και η δημοκρατία του...



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ Ν.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Τατούλης επέδειξε ακραία αντιδημοκρατική και φασιστική πρακτική. Ο κ. Τατούλης κάλεσε τα ΜΑΤ να εμποδίσουν τους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα συζήτησης την ΜΠΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Η ενέργεια αυτή του κ. Τατούλη αποτελεί αποκορύφωμα της γνωστής αντιδημοκρατικής του πρακτικής. Βαρύτατες ευθύνες όμως έχουν και όσοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι παρέμειναν στη σιδηρόφρακτη αυτή δήθεν συνεδρίαση.
Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσαν να ανεχτούν και να νομιμοποιήσουν συνεδρίαση η οποία απέκλειε τους πολίτες με τη συνδρομή των ΜΑΤ. Ας μην χαίρεται όμως ο κ. Τατούλης και τα εργολαβικά συμφέροντα τα οποία εκπροσωπεί ότι 28 Περιφερειακοί Σύμβουλοι είπαν ΝΑΙ στο σκουπιδοεργοστάσιο με την παρουσία των ΜΑΤ στην είσοδο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και σε κάθε επίπεδο, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή και όπου αλλού χρειαστεί, για να ακυρώσει την καταστροφική αυτή επιλογή της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου η οποία εκτός των άλλων βρίσκεται και σε αντίθεση και με τις τελευταίες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το Γραφείο Τύπου