3rd Music Highway Festival 29 Μαρτίου στο Κύτταρο!


 Beggars Blues Diary
Mr. Highway Band
Empty Frame
Rolling Dice

Music Highway Festival για τρίτη συνεχή χρονιά!!!
Σάββατο, 29 Μαρτίου και ο πάντα αγαπημένος ιστορικός χώρος του Κυττάρου θα φιλοξενήσει για άλλη μία φορά το Music Highway Festival.
Το φεστιβάλ που με συνέπεια εδώ και τρία χρόνια προσφέρει βραδιές άφθονης μουσικής και διασκέδασης προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγγλόφωνη ελληνική σκηνή.
Και μπορεί η πρώτη χρονιά να ήταν απλώς μία δοκιμή, ένα πείραμα, για να βρεθούν μαζί επί σκηνής κάποιες αξιόλογες και φιλικές μπάντες και να διασκεδάσουν με τον «Tom Waits και τα κλαρίνα».
Μπορεί η δεύτερη να ήταν ένα παραπάνω βήμα προς την καθιέρωση του φεστιβάλ στη συνείδηση του μουσικόφιλου κοινού δείχνοντας ότι ποτέ δεν είμαστε «too old to rocknroll».
Πλέον, όμως, το Music Highway Festival οδεύοντας προς την τρίτη πραγματοποίησή του ανεβάζει τον πήχη και υπόσχεται την πιο δυνατή μουσική εμπειρία.
 Πιστό στη βασική αρχή του να δίνει την ευκαιρία σε νέα συγκροτήματα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, το Music Highway Festival έχει κρατήσει για φέτος τη θέση του εναρκτήριου σχήματος για τους RollinDice. Μία πολύ ελπιδοφόρα μπάντα που με το γεμάτο ενέργεια blues / hard rock της θα ζεστάνει ιδανικά τη βραδιά.
Στη συνέχεια στη σκηνή του Κυττάρου θα ανέβει μία από τις πιο ιδιαίτερες μπάντες της χώρας, οι Empty Frame. Οι γεμάτες συναίσθημα μελωδίες τους θα πλημμυρίσουν το χώρο και θα ταξιδέψουν το κοινό στους υπέροχους μουσικούς κόσμους που οι Empty Frame έχουν δημιουργήσει.
Η τρίτη θέση στη σειρά εμφάνισης του φεστιβάλ ανήκει παραδοσιακά στους οικοδεσπότες Mr. Highway Band. Με το δεύτερο δίσκο, «Story of my life», στις αποσκευές τους δεν αναμένεται να προσφέρουν τίποτα λιγότερο από τα γνωστά εκρηκτικά τους live με τα blues και rock στοιχεία να συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργικά στο προσωπικό τους ύφος.
Τέλος, το όνομα που κλείνει το φετινό line up του Music Highway Festival είναι οι Beggars Blues Diary. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο τους album και συνεχίζοντας ένα απίστευτο σερί ζωντανών εμφανίσεων είναι σίγουρο ότι θα απογειώσουν τη βραδιά, θα φτάσουν την ένταση στα όριά της και θα μας χαρίσουν απλόχερα αυτό που ξέρουν πολύ καλά, «desperate rocknroll». Κατέχοντας δικαιολογημένα μία θέση ανάμεσα στα πιο καυτά ονόματα της εγχώριας rock σκηνής οι Beggars Blues Diary θα αποτελέσουν αναμφίβολα ένα από τα highlight του φεστιβάλ.
Το ραντεβού, λοιπόν, δίνεται για τις 29 Μαρτίου στο Κύτταρο!
Το 3rd Music Highway Festival θα ανοίξει τις πόρτες του και η διασκέδαση  είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένη!!!

Έναρξη: 20.30
Είσοδος: 10 ευρώ (+ μπύρα)