Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στην ανοιχτή συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Νίκαιας Ρέντη "κόντρα στο ρεύμα" για εκλογή υποψήφιου Δήμαρχου της κίνησης.



Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Νίκαιας σας καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Νίκαιας Ρέντη "κόντρα στο ρεύμα" με θέμα την εκλογή υποψήφιου Δήμαρχου της κίνησης.


Υπενθυμίζουμε την ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΗ για τις Δημοτικές εκλογές.
        

Συνεδρίασαν οι ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας και Ρέντη και ομόφωνα αποφάσισαν, με βάση τις επεξεργασίες της ΚΕ, ότι αυτές οι δημοτικές εκλογές είναι μία κρίσιμη εκλογική μάχη για τον τόπο συνολικά και για κάθε δήμο ξεχωριστά. Η σημαντική αυτή εκλογική αναμέτρηση θα αναδείξει δημοτικούς άρχοντες για την επόμενη 5ετία και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ζωής μας.

Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου εντάσσονται αντικειμενικά στον κεντρικό πολιτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και της κυβέρνησης, αλλά και την υλοποίηση ενός σχεδίου κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας από την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Σε αυτή τη διαδικασία, η αυτοδιοίκηση, θέλουμε να είναι πυλώνας αντίστασης και αλληλεγγύης, αλλά και κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης, δημοκρατίας και υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας.

Καλούμε κάθε αριστερό, κάθε πολίτη που πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αλλάξει σε κυβερνητικό επίπεδο την πορεία της χώρας, να στηρίξει την αυτοδιοικητική μας παρέμβαση και προσπάθεια, μέσα από την δημοτική κίνηση ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, με επικεφαλής τον Κ. Παπαδόπουλο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε στήριξη από κάθε αριστερό, δημοκρατικό πολίτη που θέλει να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ανατροπή και αλλαγή της πορείας της χώρας και στον δήμο, με συμμετοχή των πολιτών, μακριά από λογικές ανάθεσης.

Στον αγώνα μας αυτό θα αναζητήσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση και συνεργασία με πολίτες και συλλογικότητες, για μια διαφορετική πορεία στον δήμο και στον τόπο.


ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΗ