Τετάρτη 26/3 η ανακήρυξη του ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ υποψήφιου δημάρχου Νίκαιας- Ρέντη, στην Αίθουσα Σμυρναίων Νίκαιας.

Με ανοιγμένα τα φτερά της αισιοδοξίας, η Κίνηση Πολιτών Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη "κόντρα στο ρεύμα" και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Παπαδόπουλος, με συνέπεια και  ένταση συνεχίζουν τις εξορμήσεις και περιοδείες σε Νίκαια και Ρέντη, μιλώντας με τον κόσμο, και μοιράζοντας το επικοινωνιακό υλικό της Κίνησης. Χθες Κυριακή πολυμελής ομάδα περιόδευσε στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο στη προεκλογική κίνηση στη περιοχή, αποκομίζοντας θετικές εντυπώσεις από την αποδοχή των Ρεντιωτών. 
 
Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 /3/2014 στις 19.00 στην Ένωση Σμυρναίων Νίκαιας, 28ης Οκτωβρίου & Θεσσαλίας ( πλ. Κρήνης ), θα γίνει η εκδήλωση ανακήρυξης του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Παπαδόπουλου, στην οποία θα πάρουν μέρος επίσης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου,  βουλευτές τους Σύριζα, και πολλοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Με εντατικούς ρυθμούς παράλληλα διαμορφώνεται και το πρόγραμμα της Κίνησης και σύντομα θα είναι έτοιμο για να παρουσιαστεί.
από την περιοδεία στον Ρέντη.