Την Κυριακή, 9 Μαρτίου, η εκλογή υποψηφίου Δημάρχου της Κίνησης "Πρωτοβουλία Πολιτών" Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.


Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, θα γινει η εκλογή του υποψήφιου Δήμαρχου της Κίνησης "Πρωτοβουλία Πολιτών" Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Υποψηφιότητες μελών για τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα με την έναρξη της διαδικασίας.
Κάποιος που δεν είναι μέλος και επιθυμεί να γίνει μπορεί να το δηλώσει ηλεκτρονικά στο site της Κίνησής μας, www.protovoulia-lpa.gr στο ειδικό πεδίο με την ένδειξη "Εγγραφή μέλους". Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, μπορείτε εναλλακτικά να επικοινωνήσετε με την κυρία Ανδριάνα Κουρούκλη (με έδρα το Λουτράκι) στο τηλέφωνο 6945-587396 ή με τον κύριο Δημήτρη Βουζουναρά (με έδρα τους Αγίους Θεοδώρους) στο τηλέφωνο 6977-197434.
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο γεγονός του ότι η διαδικασία της εγγραφής μελών διακόπτεται το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στις 20:00 και ξαναρχίζει την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 μετά το πέρας της διαδικασίας εκλογής υποψηφίου Δημάρχου.
Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να ψηφίσετε στις εκλογές της Κυριακής, θα πρέπει να γίνετε μέλη μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο στις 20:00.